Zoe leggings: Nova sezona, nove ideje, novi odjevni predmeti

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.11.2013.

22

Zoe leggings za jesen/zimu 2013/2014.

Zoe leggings za jesen/zimu 2013/2014.

Slaveći prvi rođendan i godinu dana uspješnog poslovanja, hrvatski brand Zoe leggings odlučio je svoje fanove nagraditi novom kolekcijom

Jesensko-zimska kolekcija osim novih ideja donosi nam i nove odjevne predmete iz Zoe radionice. Tajice, suknje, tunike i topovi daju nam širok spektar odjevnih predmeta kojima ćemo rado obogatiti zimsku garderobu.
Zoe leggings

Zoe leggings

Fokus je na materijalima i dizajnu koji prikrivaju ne perfekcije i imponiraju ženskoj figuri. Vješto kombiniranje kožnih dijelova i printeva upotpunjenih ilustracijama odjevne predmete čini zanimljivijima.
Kolekcija odiše zrelošću, glam/grunge lookom i tamnijim tonovima koji su savršeni za kombiniranje u zimskim danima.

Inspiraciju za novu kolekciju dizajnerica Tamara Ivić pronašla je u prirodi iz koje sama stvara svoju paralelnu stvarnost, što sugeriraju i nazivi tajica - Bunny love, Delirious, Requiem, Dreamer...

Za vizuale je zadužen modni fotograf Zvonimir Ferina, a za make-up Kasandra Draganić; dvojac koji i inače uspješno djeluje i surađuje u Zoeovim kampanjama. Styling potpisuje Eva Balažin.

VIŠE O TEMAMAZoe leggingsgrungeZvonimir FerinaKasandra DraganićEva BalažinTamara Ivićtajice
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se