Znate li zašto je MSU tako ružičast i modno osviješten?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.10.2012.

0

Ružičasti Muzej suvremene umjetnosti u Zagrebu

Ružičasti Muzej suvremene umjetnosti u Zagrebu

Riječ je o prvom osvjetljavanju neke građevine u Hrvatskoj u sklopu kampanje Breast Cancer Awareness

U sklopu globalne kampanje kompanije Estee Lauder - Breast Cancer Awareness - građevine i znamenitosti diljem svijeta osvijetljene su ružičastim svjetlima tijekom listopada, mjeseca koji simbolizira borbu i podizanje svijesti o raku dojke. Tako je u Zagrebu do 31. listopada osvijetljen Muzej suvremene umjetnosti, a na taj način skreće se pažnja na važnost ranog otkrivanja raka dojke.
Riječ je o prvom osvjetljavanju neke građevine u Hrvatskoj u sklopu ove kampanje, a Muzej je osvijetljen svakim danom od 19 do 20 sati.
Također, u Iris Douglas i Mueller parfumerijama dostupni su proizvodi Estee Lauder i Clinique "Pink Ribbon", čijom kupnjom se donira 20% maloprodajne cijene Udruzi "SVE za NJU!". U parfumerijama se mogu kupiti i ružičaste mašnice koje se dijele kao simbol poštovanja.

Tema kampanje za 2012. je "Hrabrost. Vjerujte u svijet bez raka dojke. Mi smo ovdje dok ga ne ostvarimo". U 2010. ova je kampanja ostvarila novi Guinnessov rekord s najviše osvijetljenih znamenitosti sa svrhom u 24 sata.

VIŠE O TEMAMABreast Cancer AwarenessMuzej suvremene umjetnostiEstee LauderIris DouglasMuellerSve za Nju
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se