Znate li koliko Kim Kardashian zarađuje na svojoj igrici?

Piše: A.A., New York, Zagreb
Objavljeno 28.11.2014.

0

Kim Kardashian: Hollywood

Kim Kardashian: Hollywood

Mobilna igra 'Kim Kardashian: Hollywood' preuzeta je 22,8 milijuna puta, a u prvih 9 mjeseci ove godine zaradila je 43,4 milijuna dolara

U rijetkim trenucima kada ne snima editorijale i naslovnice te svoju milijunsku bazu fanova ne bombardira selfiejima, Kim Kardashian okreće ozbiljan novac na svojoj aplikaciji "Kim Kardashian: Hollywood". Prema podacima Glu Mobilea, aplikacija je u prvih devet mjeseci tekuće godine zaradila čak 43,4 milijuna američkih dolara. Samo u prvih pet dana uprihodila je 1,6 milijuna.

Kim zarađuje preko 19.000 kuna na sat

Otprije je poznato da je Kim skopila dobar "deal" s tvrtkom koja je kreirala igricu: 45% od ukupne zarade ide direktno na njen račun.
Igrica je dosad preuzeta 22,8 milijuna puta, a samo na Facebooku ima skoro 700.000 obožavatelja.

Kim Kardashian je uspješna poduzetnica i jedan od najvećih showbiz brandova današnjice. Nedavno je tako objavljeno da svakog sata zaradi preko 19.000 kuna, dok svake minute na društvenim mrežama dobije 20 novih obožavatelja.

VIŠE O TEMAMAKim KardashianGlu MobileKim Kardashian: Hollywood
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se