Znate li koju hrvatsku dizajnericu reklamira ova guza?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.03.2013.

12

Glavne uloge u ovoj priči s fotografskim potpisom Marka Marinkovića odigrali su Darinka Ferko i bivši mister Hrvatske Radovan Stošić

Dizajnerica Diana Viljevac i ove sezone predstavlja novu kolekciju kroz upečatljivu kampanju u čijem su epicentru emocije poput usamljenosti, čežnje, potrebe, želje i iznad svih ljubavi koje unatoč najvećim naporima da ih svladamo najčešće nadvladaju razum. Ponekad se čini kako je spoj ljubavi i razuma, emocija i racia, najlakše izraziti kroz umjetnost, a jedan njezin mali segment ponekad (gotovo uvijek neuspješno) pokušava biti i moda.

"Moda koju radim neodvojiva je od mode koju živim. A život je priča. Stoga je i svaka moja kolekcija predstavljena kroz kampanju koja konzumentu Diana Viljevac Designa pripovijeda", ističe Diana Viljevac.

Glavne uloge u ovoj priči odigrali su Radovan Stošić (bivši mister Hrvatske) i Darinka Ferko pred objektivom talentiranog fotografa Marka Marinkovića. Make-up potpisuje Dunja Tomić, a frizuru Teuta Mesaroš.

Kolekcija Diana Viljevac Design za proljeće/ljeto 2013. bazirana je na haljinama od rastezljive viskoze, organdija i muslina, dok se paleta boja rasteže od žute i boje breskve preko zelene i plave, sve do vječne crne. Prepoznatljivi minimalizam i klasika obilježja su i ovosezonskih krojeva koji poštuju oblike ženske figure, a poseban naglasak stavljen je na gola leđa. Kampanju pogledajte u galeriji fotografija.

VIŠE O TEMAMADiana ViljevacDarinka FerkoRadovan StošićDiana Viljevac DesignDunja TomićMarko MarinkovićTeuta Mesarošmuslin
Povezano