Znate li kako Miranda Kerr održava kosu, kožu i vitku liniju?

Piše: CroModa.com, Zagreb
Objavljeno 22.09.2011.

0

Miranda Kerr

Miranda Kerr

Miranda Kerr, jedna od najljepših žena svijeta i model prestižnog Victoria's Secreta, nedavno je u intervjuu za britanski Daily Mail istaknula kokosovo ulje kao svoj omiljeni proizvod kojim održava ljepotu

Zahvaljujući ovom proizvodu njezina je kosa sjajna, koža glatka i nježna, a pomaže joj i u održavanju vitke linije. Nezamisliv joj je jedan dan bez ovog ulja, a koristi četiri čajne žličice dnevno koje umiješa u salatu ili s njime kuha.
Royal Green Kokosovo ulje organske kvalitete odnedavno se nalazi i u ponudi trgovina Bio&bio. Može se pronaći u dvije varijante, bez mirisa i ekstra djevičansko s mirisom.  Prženje, pečenje, pirjanje i kratko prženje nikada još nisu bili toliko zdravi, a ovo je ulje odlična zamjena za maslac. Bogato je laurinskom kiselinom, a blagotvorno djeluje i na kolesterol. Sadrži zasićene kiseline koji čine kožu i kosu sjajnom i nježnom, a mnogi stručnjaci mu pripisuju još neke benefite kao što je gubljenje težine.  Ne sadrži kemikalije, konzervanse, umjetne okuse niti boje.
Kokosovo  ulje vrlo je zdravo, a zadržava odličnu kvalitetu i kad ga se zagrijava. Idealno ga je koristiti umjesto maslinovog ulja  jer se tijekom prženja, pirjanja i pečenja ne stvaraju  slobodni radikali niti štetni sastojci. Posjeduje manje kalorija, lako se probavlja i nema transmasnih kiselina.

Royal Green ekstra djevičansko kokosovo ulje u trgovini Bio&bio košta 79,90 kuna, dok je cijena kokosovog ulja bez mirisa 39,90 kn.
 
Royal Green - kokosovo ulje

Royal Green - kokosovo ulje

VIŠE O TEMAMAMiranda Kerrnjega koženjega kosebio&bio
Povezano