5 najlajkanijih fotki na Instagramu svih vremena

Piše: A.A., Zagreb
Objavljeno 12.07.2017.

5

Ilustracija | Foto: Screenshot / Instagram

Ilustracija | Foto: Screenshot / Instagram

Klan Kardashian žari i pali Instagramom, ali od četiri najlajkanije celebrity fotke svih vremena - niti jedna ne pripada njima!

Svi su ludi za Instagramom, najpopularnija besplatna aplikacija za obradu i dijeljenje fotografija putem mobilnih telefona uvukla se u naše živote još prije par godina, a danas je svijet bez nje skoro pa nezamisliv. Stvari su otišle tako daleko da Instagram mnogima čak i diktira ponašanje na mnogim mjestima; činjenica je to koja se mnogima neće svidjeti, ali što je tu je.

Vidjeli smo bezbrojne fotografije svih mogućih celebrityja na Instagramu, neke od njih već sada su postale dio povijesti popularne i internetske kulture (ako je terminu "kultura" uopće, u bilo kakvom značenju, ovdje mjesto). No, koja fotka je rekorder po broju lajkova? Klan Kardashian žari i pali Instagramom, no tron je ipak rezerviran za nekog drugog.


Beyonce se početkom veljače ove godine na Instagramu pohvalila trudničkim trbuščićem i cijelom svijetu otkrila da čeka blizance. Bila je to showbiz vijest dana i tjedna, a njena objava u samo 24 sata skupila je milijunski broj lajkova. Trenutačno broji 11 milijuna lajkova i više od 500.000 komentara, i što je najbolje i najluđe - ta brojka i dalje raste!

when your lyrics are on the bottle 😛 #ad

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on


Ne, ni na drugom mjestu nije nitko iz dinastije Kardashian. Druga, treća i četvrta pozicija na listi najlajkanijih fotki pripadaju prekrasnoj pop-zvijezdi Seleni Gomez. Njena najlajkanija objava ima preko 6 milijuna lajkova, a slijede ju još dvije s više od četiri milijuna.

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on


Najbolje rangirana Kardashianka je na petom mjestu. Riječ je o Kendal Jenner, koja je jednom fotkom zaradila oko 3,6 milijuna lajkova.


VIŠE O TEMAMAInstagramBeyonceSelena GomezKim KardashianKendall Jenner
Povezano