Znanstvenici kažu da je ona vlasnica najljepšeg tijela na svijetu

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 07.01.2020.

0

Kelly Brook. Foto: Instagram (@iamkb)

Kelly Brook. Foto: Instagram (@iamkb)

Znanstvenici iz Sveučilišta u Teksasu otkrili su ime žene s idealnim proporcijama; i, vjerovali ili ne, nije riječ o mršavici!

Susrećemo se sa svakakvim istraživanjima, a sa Sveučilišta u Teksasu dolazi jedno koje će ohrabriti sve žene koje misle da moraju izgledati kao vješalice. Znanstvenici s tog sveučilišta smatraju, naime, kako je vlasnica idealnog ženskog tijela - Kelly Brook.
Tijekom istraživanja znanstveni su uzeli u obzir pokazatelje kao što su visina, kilaža, duljina kose i druge. Kelly je visoka 1,68 centimetara. Njezine su mjere: obujam grudi - 99 cm, obujam struka - 69 cm, obujam bedara - 92 cm. Dakle, savršena žena ima veće poprsje, uzak struk i dovoljno velika bedra. Važan faktor koji je također utjecao na rezultat je i privlačnost ženeske figure s muške točke gledanja.
Da rezimiramo - vježbajte zbog sebe i zdravlja, nabacite osmijeh na lice i ne brinite što niste mršavice; normalna ženska figura definitivno je najpoželjnija.

VIŠE O TEMAMAKelly Brook
Povezano

Ovo je najljepša žena na svijetu!

Kombinacija Angeline Jolie, Megan Fox i Kate Middleton

Ovo je najljepša žena na svijetu!


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se