Znamo što sve sadrži limitirana kolekcije Prade i adidasa

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 27.11.2019.

0

Prada x adidas

Prada x adidas

Svaki komad iz kolekcije napravljen je u Italiji u režiji Prade, a kolekcija sadrži ograničen broj komada, ukupno po 700, od kojih je svaki označen jedinstvenim serijskim brojem

Limitirana kolekcija dva modna branda teške kategorije, adidasa i 'vraške' Prade, jedna je od najzanimljivijih kolaboarija sezone. O njoj se šuškalo i pisalo bez opipljivih dokaza, ali sada konačno znamo o čemu se radi, i što ova neodoljiva zbirka koja će vjerojatno preplaviti Instagram sadrži.
Treba izdvojiti nekoliko ključnih komada. Jedan od njih svakako je Pradin i adidasov homage kultnim tenisicama adidas Originals Superstar, koje s izvorno i prvotno lansirane 1969. godine, a tu je i Bowling torba u jednom sasvim novom izdanju.
Svaki komad iz kolekcije napravljen je u Italiji u režiji Prade, a kolekcija sadrži ograničen broj komada, ukupno po 700, od kojih je svaki označen jedinstvenim serijskim brojem.

Prada x adidas

Prada x adidas

Kolekcija će biti dostupna od 4. prosinca 2019. u odabranim trgovinama, uključujući i online shopove Prade i adidasa.

VIŠE O TEMAMAPradaadidasadidas Originals Superstartenisicetorbe
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se