Znamo što spaja legendarnu Roisin Murphy i Nenada Sovilja

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.08.2019.

0

Nenad Sovilj i Roisin Murphy

Nenad Sovilj i Roisin Murphy

Slavnoj se glazbenici toliko dopao Soviljev nakit da je za nastup u Rovinju samoinicijativno izabrala ogrlicu iz njegove posljednje kolekcije Monument

Popularna britanska glazbenica, kompozitorica, performerica, dizajnerica...mnogima najviše poznata kao pjevačica nekada vrlo popularne glazbene skupine Moloko, Roisin Murphy ususret svom nastupu u Rovinju upoznala je rad domaćeg dizajnera Nenada Sovilja.


Kroz druženje i posjet njegovom ateljeu u rovinjskom luksuznom Grand Park hotelu upoznala se s radom i nakitom ovog hrvatskog dizajnera. Glazbenici se toliko svidio Soviljev nakit da je za nastup u Rovinju, samoinicijativno izabrala ogrlicu iz njegove posljednje kolekcije Monument kojoj je inspiracija bila fontana Manduševac sa središnjeg zagrebačkog trga.

"Mnogo smo razgovarali o mom, ali i njenom radu jer sve njene kostime za nastupe ona osobno kreira te smo zapravo kliknuli na toj umjetničkoj razini. Čak smo razgovarali i o nekoj potencijalnoj kolaboraciji gdje bih joj ja pomogao oko kostimografije za nakit za njezine nastupe. Kasnije mi je njezin suradnik za kostime rekao kako joj se jako sviđa moj rad, a osobito ogrlica, koju je odmah stavila oko vrata," ispričao je Nenad Sovilj o susretu i druženju te dodao "Roisin je jako cool osoba, iznimno zabavna i opuštena".

VIŠE O TEMAMARoisin MurphyNenad SoviljMoloko
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se