Znamo gdje ovog ljeta možete uloviti i Severinu i Jelenu Rozgu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.06.2019.

0

Jelena Rozga

Jelena Rozga

Jelena Rozga rado je viđen gost gdje god se pojavi, a Makarska je željno iščekuje u Petar Panu, 27. srpnja. Na istom mjestu nastupit će i Severina.

Najveće hrvatske zvijezde ovog će ljeta Makarsku pretvoriti u centar zabave. Makarski klub Petar Pan godinama je omiljena destinacija brojnih zvijezda, a u nadolazećim mjesecima bez sumnje će postati najposjećenije mjesto kada su koncerti u pitanju.


Jelena Rozga
ovih je dana posebno zauzeta. Nakon zasluženog odmora u Amsterdamu vraća se radnom ljetu i nadolazećim koncertima diljem Hrvatske. Lijepa glazbenica rado je viđen gost gdje god se pojavi, a Makarska je željno iščekuje u Petar Panu, 27. srpnja.

Severina

Severina

Na Makarsku rivijeru stiže i jedna od najpopularnijih glazbenica na ovim prostorima, Severina. Radno ljeto najtraženijoj hrvatskoj glazbenici nije ništa neobično, a tijekom nadolazećih mjeseci možemo je zateći diljem cijele jadranske obale. Na radost brojnih obožavatelja, Severina će 23. kolovoza upravo u Petar Panu otpjevati nove hitove s nedavno predstavljenog albuma Halo koji je u rekordnom roku osvojio srca publike diljem cijele regije.

VIŠE O TEMAMAJelena RozgaSeverinaPetar Pan Makarska
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se