Advent u Z Centru u znaku klizališta i gastro delicija

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 29.11.2023.

0

Foto: Z Centar

Foto: Z Centar

Zagreb je poznat po svojoj bogatoj kulturnoj baštini, a među brojnim događanjima u ovo doba godine najviše po Adventu, jednoj od najprepoznatljivijih zagrebačkih turističkih manifestacija

Brojni građani već navikli na manifestacije u centru grada, koje sa sobom nažalost nose gužve i probleme s parkiranjem, ove sezone moći će uživati i na zapada Zagreba, za što se pobrinuo prvi hrvatski trgovački centar nove generacije – zagrebački Z Centar.

Zimska čarolija kulminirat će na jedinstven način u srcu zapada Zagreba, gdje je Z Centar oživljava s programom Winter Wonder'Z - nevjerojatnim spojem klasične i moderne zabave, obiteljskog uživanja i vrhunske gastronomske ponude. Među mnogima od nas su i oni koji ne preferiraju uživanje u zimskim radostima, izbjegavaju smrzavanje na otvorenim prostorima i draže su im ljetne temperature od trenutnih. No kako je Advent ipak nešto posebno, razdoblje koje izaziva radost čak i u hladnijim mjesecima, s besplatnim programom koji je Z Centar ove godine pripremio na unutarnjim i vanjskim lokacijama, vrlo vjerojatno ćete poželjeti da prosinac potraje bar do proljeća.

Veliko klizalište

Bogati adventski program počinje s prosincem, spektakularnim otvorenjem velikog klizališta koje će za posjetitelje raditi sve do 7. siječnja sljedeće godine. Z Centar već sada bilježi veliki interes građana za otvorenjem klizališne sezone na zapadu grada, naročito nakon što se pročulo da su tijekom jedne obiteljske zabave u Madridu, upravo na takvom montažnom klizalištu u vlastitom dvorištu, uživali Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez sa svojim mališanima.

Foto: Z Centar

Foto: Z Centar

Klizalište „Ice Wonderland“ pruža nevjerojatno iskustvo klizanja jer ledena površina osvijetljena je bljeskajućim svjetlima koja stvaraju bajkovitu atmosferu dok glazba u pozadini doprinosi veselom ozračju. Stoga ne propustite veliko otvorenje 1. prosinca u 17:00 sati kada će započeti pravi ledeni spektakl nastupom u umjetničkom klizanju, zabavi s Ice Wonderland pingvin maskotom na ledu i darovima za najmlađe.

Za sve uraste

Winter Wonder'Z Advent ima i bogat besplatan program za sve uzraste – najmlađi će se moći zabavljati uz edukativne predstave, nastupe dječjih zborova, čitanje priča i druženju s Djedom Božićnjaka. Za to vrijeme, odrasli će moći uživati u brojnim besplatnim koncertima - akustičnom nastupu popularne pjevačice Jelene Žnidarić, ZSA ZSA-e 03. prosinca od 18 sati te poznatog vokalnog tria Gelato Sisters 16. prosinca od 19 sati.

Dječji advent u MiniPolisu također svoja vrata otvara 1. prosinca nastupom dječjeg zbora „Zagrepčanke i dečki“ u 18 sati. Roditelji i djeca će uz prethodnu rezervaciju termina u Dječjem gradu moći upoznati Djeda Božićnjaka, s njim se fotografirati i pojesti brunch, sudjelovati na „Licitarskim radionicama“, uživati u posebnom svjetlosnom spektaklu u velikom igluu na vanjskoj terasi te mnogim drugim iznenađenjima.

Gastro delicije

Kada ogladne, u rustikalno ukrašenim drvenim kućicama posjetitelje očekuje bogata gastronomska ponuda. Od tradicionalnih kuhanih kobasica, fritula, germknedli i bunceka pa sve do zimskih hamburgera i fusion okusa za one koji vole probati nešto novo. Gastro delicije nudit će se svakog dana od 14 sati do 22 sata uz iznimku: petkom i subotom s produženim radnim vremenom sve do 23:00 sata.


VIŠE O TEMAMAZ CentarAdvent u Zagrebuklizališta u Zagrebu
Povezano