Zigman x Barbie: Šest unikatnih kreacija za slavnu modnu lutkicu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.12.2018.

0

Zigman x Barbie

Zigman x Barbie

Velikom samostalnom revijom u Guvernerovoj palači nastavila se suradnja najpoznatije modno osviještene lutke Barbie i istaknutog hrvatskog dizajnera Juraja Zigmana

Barbie svoji modnim izričajem i svojim stilovima već gotovo šest desetljeća nadahnjuje djevojčice u kreativnim igrama i stiliziranju. Ona je najpoznatija modna lutkica i vrlo često sudjeluje na modnim spektaklima svjetski poznatih dizajnerskih kuća. U ovoj modnoj bajci u izvedbi jedinstvenog Juraja Zigmana, Barbie je imala vrlo posebnu modnu ulogu.

Barbie nosi hrvatski dizajn

Barbie nosi hrvatski dizajn

U ovoj su suradnji Barbie i Zigman modnu povezanost dodatno oplemenili humanitarnom notom. Na spektakularnoj modnoj reviji Zigman je predstavio šest unikatnih kreacija inspiriranih revijom na Barbie lutkama.

Zigman x Barbie

Zigman x Barbie

Glamurozne kreacije donose bajkovito blještavilo uz nenadmašnu kreativnost i finoću svakog šava predivnih haljina.

Što je Juraj Zigman kreirao za Barbie

Što je Juraj Zigman kreirao za Barbie

Osim modnih kreacija, Zigman je Barbie lutkama osmislio i modne dodatke koji savršeno upotpunjuju cijelu priču, baš kao što je upotpunio i svoje kreacije na modnoj reviji.

Zigman x Barbie

Zigman x Barbie

Ove unikatne Barbie by Zigman kreacije prodavati će se u humanitarne svrhe. Prikupljena sredstva donirat će se Odjelu neonatologije riječkog KBC-a.


VIŠE O TEMAMAJuraj ZigmanBarbie
Povezano