Zgodna žena u trendi čizmama privukla je pažnju na špici

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 13.11.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Ona je za subotnju špicu koja je otvorila modni studeni na ulicama Zagreba odabrala vječnu crnu od glave do pete, a najviše pažnje privukle su trendovske čizme

Sa subotnje špice koja je otvorila modni studeni na ulicama Zagreba stiže nam još jedan styling koji može poslužiti kao dobra inspiracija za dugu zimsku sezonu, u koju još praktično nismo ni zakoračili kako treba. Jesen je protekla u znaku boja, ali s padom temperatura kao da je porastao udio crnih i bijelih/bež lookova od glave do pete.

Ovo je jedan od onih stylinga koji igraju na nepogrešivu modnu moć crne boje; i to složen od nekoliko trendovskih komada koji vladaju u ovoj jesensko-zimskoj sezoni.

Prsluci su IN, a ona se odlučila za crni kožni prsluk u bajkerskom stilu. Kombinirala ga je s jednostavnim topom i trendi hlačicama, a kombinaciju je finalizirala izvrsnim sjajnim crnim kožnim čizmama s potpeticom.


"Zgodna žena i super outfit", "Prezgodna cura", "Odlična cura" - to su neki od komentara na ovaj look na našem Instagram kanalu. Slažete li se s njima? Što kažete na odabir čizama?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano