Ženstvene i bezvremenski lijepe vjenčanice za proljeće/ljeto 2016.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.02.2016.

72

Prekrasan minimalizam za maksimalan doživljaj nove kolekcije vjenčanica u režiji fotografskog dvojca Decker+Kutić

Linija vjenčanica Alduk Bridal od 2013. godine oduševljava ženstvenim i bezvremensko lijepim vjenčanicama, ali jednako tako i prekrasnim fotografijama koje prate svaku kolekciju.
Nova bridal kolekcija donosi vjenčanice za sezonu proljeće/ljeto 2016., a fotografije koje ju prate potpuni su estetski zaokret od dosadašnjih modnih kampanja s ALDUK potpisom. Čiste, pomalo futurističke, no jednostavno lijepe i maksimalno upečatljive fotografije naglasak stavljaju upravo na Aldukove vjenčanice i ruše stereotipe o tome kako bi bridal kampanje trebale izgledati.
"Kada na putu stvaranja naiđete na intrigantnu kreativnu energiju poput Alduka, potreban je tek djelić sekunde da se snaga njegove intimne ideje pretvori u inspiraciju koja oslobađa vizije", izjavili su Decker+Kutić.

Na svakoj od osam fotografija jasno su vidljivi prekrasni materijali, posvećenost detaljima i minuciozna izrada ručno i po mjeri izrađivanih vjenčanica.

"Želio sam kampanju koja će na neočekivan i  poseban način predstaviti nove vjenčanice. Minimalizam i Japan osnovna su  ideja koju je fotografski dvojac Decker+Kutić reinterpretirao na svoj originalan i moderan način koji svakako ruši barijere u smislu modne fotografije", kaže dizajner Ivan Alduk.

Nova kolekcija vjenčanica već je dostupna za probu u dizajnerovom showroomu u centru Zagreba uz prethodni dogovor termina. Izrada po mjeri te probe na kojima se svaki detalj dovodi do savršenstva dio su stvaranja Vaše idealne vjenčanice s ALDUK potpisom koja ima cijenu od 7 do 9 tisuća kuna.

Mlada Ivona Bevanda iz agencije Talia Model ponovno blista kao zaštitno lice ove priče. Mihaela Dodić kreirala je make-up, a Ksenija Martinović Krpan za Keune Akademiju napravila modernu i gejšama inspiriranu frizuru.

VIŠE O TEMAMAvjenčaniceIvan AldukMihaela Dodićvjenčane haljineDecker+KutićDecker+KutićIvona BevandaTalia Model
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se