Ženske tenisice by Bershka: TOP 15 modela za proljeće 2017.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 08.02.2017.

849

Donosimo potencijalne bestselere iz Bershkine nikad bolje i bogatije kolekcije ženskih tenisica za nadolazeću proljetnu sezonu

Prave fashionistice već su se ozbiljno počele baviti modnom slagalicom za proljetno-ljetnu sezonu, a u toj je priči jedna od najbitnijih stavki pronalak bar jednih savršenih tenisica. U nadolazećoj sezoni kultne bijele tenisice bit će na tronu, apsolutno neprikosnovene, i svaka djevojka koja drži do sebe u ormaru će naći mjesta za bar jedne takve. U tom smjeru razmišljali su i Bershkini dizajneri, koji su kao okosnicu nove kolekcije odabrali upravo nisku neodoljivih bijelih tenisica s različitim detaljima i dodacima poput pompona, inače jednog od najvećih hitova prijelaznog perioda.

Uz bijelu klasiku, popularne će biti i metalik tenisice, ali i modeli s otkačenim natpisima, dekorativnim zip-kopčanjima i ludim šljokicama.

Kolekcija je upotpunjena i tenisicama u sportskom stilu u paleti trendovskih boja, od već spomenute bijele do nježnoružičaste.

15 najvrućih ženskih modela iz Bershkine proljetne zbirke škicnite u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAtenisiceBershkaženska obućabijele tenisiceženske tenisicetenisice s pomponimatenisice na platformumetalik tenisiceslip-on tenisice
Povezano