Ženska DJ postava čeka vas u klubu Peti Kupe

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.01.2023.

0

Foto: Peti kupe

Foto: Peti kupe

Ove subote u zagrebačkom vas Petom Kupeu čeka program koji promovira novi zvuk. Ovorit će ga Vale Budino, a vraćaju se i Johana i Iva Starkova.

Sekvence u glazbi, pogotovo elektroničkoj, predstavljaju duži melodijski odlomak koji se ponavlja u određenih intervalima. Sequences je i naziv nove klupske večeri u Petom Kupeu koja će promovirati novi, ponekad i mračniji zvuk.

Kao prva gošća u subotu, 21. siječnja dolazi Talijanka Vale Budino, koju jesenas zbog spriječenosti nismo uspjeli čuti u Kupeu. Jedna od trenutačno najuzbudljivijih DJ-ica na berlinskoj sceni voli pomalo mračan ritam, no opsjednuta je i afro i italo zvukom, funkom, new waveom i discom. U kratkom vremenu Budino se etablirala kao jedna od zapaženijih talijanskih DJ-ica, a njezin glazbeni ukus i iznimna vještina miksanja osigurali su joj rezidenciju za renomirani klupski koncept CockTail D’Amore.

U Peti Kupe se vraća i Johana koja je oduševila nastupom na posljednjem Stereotipu. Duboko i atmosferično – filing je kojeg nastoji postići ova DJ-ica i vizualna umjetnica iz Beograda, odnedavno na londonskoj adresi. Već više od dva desetljeća je dio DJ dua Banda Panda, a glazbeni pravci koje rado isporučuje su new beat, techno, trance, acid house, breakbeat, EBM i dark disco.

Potpuno žensku večer zaokružit će Iva Starkova koja se nakon duljeg izbivanja nedavno vratila za DJ pult upravo u Petom Kupeu.


VIŠE O TEMAMAPeti Kupekoncerti u ZagrebuIva StarkovaVale Budino
Povezano