Žene obožavaju ovu Bershkinu ljetnu haljinu od 17,99 eura

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 12.06.2024.

0

Foto: Bershka

Foto: Bershka

Elegantna i efektna midi haljina s bandeau izrezom nova je zvijezda proljetno-ljetne sezone u Bershki, probija se ka vrhu liste bestselera, a dostupna je u nekoliko trendi boja

Počelo je finalno odbrojavanje do kalendarskog početka ljeta koje će, nakon ovih nekoliko kišnih dana, uskoro i klimatološki stići u onom svom punom sjaju (u prijevodu: temperature bi trebale skočiti iznad +30). Ulazimo, dakle, u period nogometnih i morskih radosti, ali bez obzira na to hoćete li nadolazeće tjedne provoditi na plaži ili na vrućem gradskom asfaltu - jasno je da će vam dani biti ljepši uz dobro posloženu modnu komponentu.

Jedna nova haljina bez mane dobro će doći, a mi smo provjerili što u toj kategoriji najviše kupuju obožavateljice Bershke. Jedna haljina u lipnju je zasjenila sve ostale, a stiže u četiri boje.

Bershka

Bershka

Najbolje se od svih Bershkinih haljina trenutno prodaje ovaj efektni midi model s bandeau izrezom. Haljina je to koja donosi sve ono što tražimo od ljetnih kreacija - jednostavnost, eleganciju, ali i diskretnu notu zavodljivosti.

Foto: Bershka

Foto: Bershka

Ova hit haljina najbolje se prodaje u crnom, smeđem i kremastobijelom izdanju, a dostupna je i u dvije nešto manje popularne varijcije s životinjskim printom. Cijena svake od haljina iznosi 17,99 eura.


VIŠE O TEMAMAhaljineBershkamidi haljine
Povezano