Zbog ovih ljetnih hlača ide se u Bershku, veliki su hit sezone

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 28.05.2024.

0

Foto: Bershka

Foto: Bershka

Laneni komadi i dalje su među najvećim hitovima sezone, a svoje će zlatne trenutke doživjeti u ljetnim danima. Jedne hlače koje se uklapaju u ovu priču veliki su hit na policama Bershke.

Zakoračili smo u period koji bismo mogli označiti i kao svojevrstan prijelaz iz proljeća u ljeto. U svijetu mode, koji po pravilu ide korak ispred kalendara, to znači da je proljeće prošlost, sve je podređeno trendovima i hit komadima za ljetni dio aktualne sezone.

Bershka

Bershka

U prvi plan idu kupaći kostimi i sandale, jednostavni topovi i lepršave ljetne haljinice. Ali, ako ćemo se pridržavati najvećih trendova, svaka priča o ključnim komadima za nadolazeće tjedne i mjesece mora sadržavati bar nešto - laneno! Lan je hit, vedri i oblači u trgovinama najpoznatijih brendova, a takva je situacija i u Bershki.

Foto: Bershka

Foto: Bershka

Na listi najprodavanijih komada s potpisom Bershke ključne pozicije zauzimaju lanene hlače. Posebno nam je zanimljiv ovaj jednostavni i nadasve ležerni model od mješavine lana koji se najbolje prodaje u kremastom izdanju. No, treba napomenuti da su ove hit hlače dostupne i u zelenoj, prljavobijeloj, boji pijeska, crnoj, mornarski plavoj i ružičastoj boji.

Bershka

Bershka

Cijena svakog od navedenih modela u Bershki iznosi 19,99 eura.


VIŠE O TEMAMAhlačeBershkaženske hlačelanene hlače
Povezano