Zbog ove haljine u Zari trljaju ruke, svi je žele u ormaru

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 30.06.2023.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Prekrasna bijela haljina u stilu košulje od mješavine lana jedan je od najbolje prodavanih komada s potpisom Zare na prijelazu iz lipnja u srpanj 2023.

Promjenjivi lipanj odradio je svoje, pred nama je jedan cjelovit ljetni mjesec koji donosi ona prava morska uzbuđenja. U srpnju u našim ormarima više neće biti mjesta za bilo što drugo osim bikinija i onih pravih ljetnih krpica, prvenstveno haljina i sandala/natikača.

Prvi vikend u srpnju mnogi će iskoristiti za finalni lov na sve ono što im nedostaje u ljetnoj garderobi, a jedna nova ljetna haljina bit će, vjerujemo, dobrodošla u ormaru svake žene koja bar malo drži do mode.

Zara

Zara

Jednu više nego savršenu pronašli smo na policama Zare, i to na listi najprodavanijih komada, gdje se smjestila na sami vrh. Čarobna bijela haljina od mješavine lana začinjena je remenom, u znaku je otvorenog ovratnika i podvrnutih rukava do ispod lakta s petljama i gumbima te kopčanjem gumbima s prednje strane.

Foto: Zara

Foto: Zara

Cijene ove divne haljine koja se ludo dobro prodaje iznosi 39,95 eura (301 kn), a vi nam slobodno recite biste li je i vi rado vidjeli u svojoj ljetnoj garderobi.


VIŠE O TEMAMAhaljineZaralanene haljinebijele haljinekošulja haljine
Povezano