Zbog ove haljine koja oduzima dah mnogi idu u Mango

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 27.01.2023.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Najprodavanija Mangova haljina oduzima dah već na prvi pogled. Romantična, ženstvena, elegantna, osvaja nježnom bjeličastom nijansom i plisiranim dizajnom.

Posljednjih tjedana uglavnom pišemo o čizmama, kaputima i hlačama, moramo priznati da smo se pomalo zaželjeli laganih, prozračnih materijala, nježnih tonova i - haljina! A na sve to ne moramo čekati kalendarski start proljeća, iz izloga high-street trgovina već sad nas vrebaju komadi koji opasno mirišu na nadolazeću sezonu.

Jedan takav komad najprodavaniji je u Mangovom odjeljku rezerviranom za haljine. Riječ je o posebnom komadu koji je očekivano postao jedan od bestselera. Osvaja na prvi pogled - i bojom i materijalom i oblikom.

Plisirana duga haljina u nježnom, bjeličastom izdanju razlog je zbog kojeg vrijedi posjetiti najbližu Mangovu trgovinu (ili pak - online shop). Haljina dugog ravnog plisiranog dizajna u znaku je okruglog izreza i kratkih rukava, a inače je dio romantične kolekcije za Valentinovo. I, ponavljamo, opasno miriše na proljeće!

Mango

Mango

Cijena? 59,99 eura (451,99 kuna). A vi nam recite vrijedi li toliko!


VIŠE O TEMAMAhaljineMangoplisirane haljine
Povezano