Zavodljivo ljetno modno putovanje s Ivanom Tomić

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.06.2023.

0

Foto: Ivana Tomić

Foto: Ivana Tomić

Ozračje kolekcije 'Journey' doziva ležernu ljetnu atmosferu, od bezbrižnih kasnih jutarnjih kava, do opuštenih i zavodljivih večernjih izlazaka

Stigla je nova elegantna ljetna kolekcija "Journey" pulske dizajnerice Ivane Tomić. Inspiraciju za kolekciju dizajnerica je pronašla na brojnim putovanjima, kroz promišljanje sjedinjenog odnos arhitekture i prirode, nadovezujući ga na vlastito istraživanje formi, materijala i udobnosti.

Ozračje kolekcije "Journey" doziva ležernu ljetnu atmosferu, od bezbrižnih kasnih jutarnjih kava, do opuštenih i zavodljivih večernjih izlazaka.

Kolekciju odlikuju, za dizajnericu karakteristične pročišćene forme, minimalizam i funkcionalnost vidljivi kroz zero waste pristup, oversize modele i asimetrične krojeve. „Must have“ komad kolekcije ljetna je kimono haljina, osmišljena u dvije dužine, s mogućnošću izrade iz različitih materijala pri čemu dizajnerica nudi mogućnost interakcije s klijentima kroz sudjelovanje u kreiranju vlastitog odjevnog komada.

Model: Fabianna Giurici

Model: Fabianna Giurici

Kolekcije je izrađena od kvalitetnih prirodnih materijala poput svile, pamuka, lana i viskoze u paleti boja zalaska sunca (narančasta, prljavo roza i terracota) kombiniranoj s neizostavnom crnom, bijelom i bež.

Makeup: Andrea Prodan

Makeup: Andrea Prodan

Dio kolekcije ekskluzivan je i limititran, dok se ostali komadi izrađuju isključivo po narudžbi u duhu održivosti kojem dizajnerica teži već duži niz godina.

Kosa: salon PJERIKA

Kosa: salon PJERIKA

Kolekcija je dostupna u odabranim concept trgovinama.


VIŠE O TEMAMAIvana Tomićhrvatska moda
Povezano