Zavirite u TIM DENT Miličić, stomatološku ordinaciju novog doba

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.10.2017.

0

U vrlo kratkom vremenskom roku, stomatološka poliklinika TIM DENT – Miličić profilirala se u respektabilnu instituciju koja broji više od 10 000 pacijenata godišnje

Jedno istraživanje pokazalo je kako čak 75% svjetske populacije osjeća nelagodu, strah i napetost prilikom odlaska stomatologu, što ga ubraja među najstresnija iskustva modernog čovjeka. Toliko stresna, da je za mnoge posjet stomatologu iskustvo koje pod svaku cijenu žele izbjeći. No, da odlazak stomatologu može biti veoma ugodno, pa čak i opuštajuće iskustvo, dokaz je stomatološka poliklinika TIM DENT – Miličić, koja svojim pacijentima osigurava visoko profesionalnu uslugu koristeći najmodernije tehnologije te najkvalitetnije materijale iz domena estetske i implantološke stomatologije i protetike.
U vrlo kratkom vremenskom roku, stomatološka poliklinika TIM DENT – Miličić profilirala se u respektabilnu instituciju koja broji više od 10 000 pacijenata godišnje. Prvo što svaki posjetitelj primjeti pri ulasku u ordinaciju lijep je i elegantan interijer, koji potpisuje Martina Štritof i njezin MS Studio + Bottega. Nekad popularna pjevačica, danas je vlasnica sjajnog design store-a u centru Zagreba, koji na jednom mjestu okuplja vodeće svjetske brendove za uređenje interijera. Upravo njoj vlasnici stomatološke poliklinike TIM DENT – Miličić odlučili su dati povjerenje i slobodne ruke pri redizajniranju cjelokupnog prostora, što se pokazalo kao pun pogodak.
Martina Štritof | Foto: Bojan Zibar

Martina Štritof | Foto: Bojan Zibar

Martina je svojim prepoznatljivim dizajnerskim rukopisom stvorila ugodan, smirujuć i topao, a istovremeno iznimno moderan prostor, koji odiše nekim suptilnim, minimalističkim luksuzom. Čekaonica ordinacije više se doima poput lijepo uređenog dnevnog boravka, s opuštajućom glazbom i mirisnim svijećama. Pri uređenju interijera najveći naglasak stavljen je na zidove, koji su obojeni u duboku, ponoćno plavu boju. Kraljevska nijansa plave ostavlja dojam profinjenosti i elegancije, a zajedno s pročišćenim, profinjenim mramornim detaljima i glamuroznim sivim tekstilom spojena je u prozračan,  smiren i osvježavajuć interijer. Vrhunski dizajnerski namještaj i raskošni, pomno odabrani detalji upotpunjuju ovu stomatološku ordinaciju novog doba. Ordinaciju u koju bi svatko poželio doći, ordinaciju u kojoj će se osjećati opušteno, smireno i zadovoljno, znajući da je u rukama vrhunskih stručnjaka i eksperata u svom poslu.Kaže se kako osmijeh otvara sva vrata, a zdravi, lijepi i njegovani zubi njegov su apsolutni imperativ. Zahvaljujući napretku tehnologije u stomatologiji danas svi mogu imati savršen osmijeh, bez obzira na početnu situaciju, stoga si priuštite filmski osmijeh i posjetite stomatološku polikliniku TIM DENT – Miličić, čiji če vam tim doktora, asistenata i ostalih djelatnika svojom stručnošću, iskustvom i pristupom osigurati zdrav i prekrasan osmijeh. Adresa je Ogrizovićeva 30, Zagreb, a više informacija možete doznati na službenoj stranici www.timdent.hr.

VIŠE O TEMAMAnjega zubiMartina ŠtritofTim Dent Miličićzubna ordinacija
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se