Zavirite u stan Alexandera Wanga – pravi raj na Manhattanu

Piše: K.L., Zagreb, New York
Objavljeno 01.09.2017.

22

Stan Alexandera Wanga u New Yorku | Foto: Architectural Digest

Stan Alexandera Wanga u New Yorku | Foto: Architectural Digest

Slavni američki dizajner Alexander Wang u svoj je raj na njujorškom Manhattanu pustio ekipu Architectural Digesta

Alexander Wang
jedan je od najtraženijih i najcjenjenijih američkih dizajnera nove generacije, ali ovaj put nećemo o bajkovitim kreacijama nego o njegovom besprijekorno uređenom stanu smještenom u Chelseaju, prestižnom kvartu na zapadu njujorškog Manhattana.
Slavni dizajner u svom je raju u srcu New Yorka ugostio ekipu Architectural Digesta. "Stan ima prekrasan pogled, zasebne sobe i mali otvoreni prostor, koji je nešto ugodnije i intimnije", opisuje Wang svoje "gnijezdo" pored rijeke Hudson.
Wangov raj na Manhattanu | Foto: Architectural Digest

Wangov raj na Manhattanu | Foto: Architectural Digest

Unutrašnjost je prepuna upadljivih i intrigantnih, ali ukusno raspoređenih detalja koji se referiraju na popularnu kulturu i modnu industriju - od portreta Kate Moss do velike fotografije konja s potpisom Stevena Kleina, koja Wanga toliko inspirira da ju je postavio na centralno mjesto.

Stan je rezultat sinergije i - nerijetko totalno suprotnih pogleda - Wanga i njegovog dugogodišnjeg prijatelja i dizajnera interijera Ryana Korbana. "To je zbilja odnos baziran na kombinaciji ljubavi i mržnje, ali to je način na koji mi funkcioniramo, kao obitelj", kaže Wang.

VIŠE O TEMAMAuređenje domainterijeriArchitectural DigestAlexander WangRyan Korban
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se