Zavirite u spavaću sobu jedne modne blogerice!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.07.2018.

1

Modna blogerica Carolina | Foto: Dan Duchars, Ikea

Modna blogerica Carolina | Foto: Dan Duchars, Ikea

Proširite modno znanje i na svoj dom! Pogledajte kako je ova blogerica koja piše o modi i stilu života dizajnirala spavaću sobu koja joj pomaže da se spremi sa stilom.

Posvetite prostor svojim strastima. Ljubiteljica mode Carolina žrtvovala je dio svog životnog prostora za ono što joj je važno (što obuhvaća kolekciju od više od 60 pari tenisica!). "Ova je soba zapravo trebala biti dnevna soba, no ja sam željela najveći prostor pretvoriti u spavaću sobu / garderobu“, kaže Carolina. "Moj je modni stil utjecao i na moj stil u domu – važna mi je udobnost, dodavanje muževnih elemenata i kombiniranje predmeta. Uvijek mijenjam stvari i pomičem tepihe i ukrasne jastuke."
Foto: Dan Duchars, Ikea

Foto: Dan Duchars, Ikea

Kreativnost koju inače primjenjujete na osmišljavanje odjevne kombinacije iskoristite i za oblikovanje rješenja za odlaganje. Carolina je iskoristila biblioteku kao dom za rastuću kolekciju obuće. "Ovu biblioteku imam otkada mi je bilo pet godina – ponijela sam je sa sobom iz roditeljskog doma", kaže Carolina. "Volim vidjeti svoju obuću kada odabirem modnu kombinaciju, a na ovaj je način mogu organizirati prema boji, stilu i modnoj marki."
Stilist interijera: Carl Braganza

Stilist interijera: Carl Braganza

"Znala sam točno kakvu kombinaciju ormara trebam“, kaže Carolina. „Prije sam imala samo otvorena rješenja za odlaganje, no zbog nereda se bilo teško opustiti. Željela sam vrata da bih mogla sve sakriti. Sada imam mjesta za vješanje jakni, košulja i haljina, ali i za slaganje hlača, vesta i majica. Stvari koje najviše nosim držim na razini očiju. Male dodatke, kao što su svileni šalovi, slažem u drvene košare za kruh koje sam pronašla na odjelu kuhinja!"

U glavi prođite kroz svoju rutinu spremanja i razmislite o načinima objedinjavanja akcije na jednom mjestu. "Dodavanjem stolića, koji koristim kao klupu, unaprijedila sam način na koji se oblačim", kaže Carolina. "Sada prilikom odabira odjevne kombinacije mogu svu odjeću staviti na klupu, obući se i našminkati ispred ogledala. Obuća i torba zadnji su na redu, a na kraju se i uslikam prije no što izađem iz kuće. Slike odjevnih kombinacija snimam u ogledalu da bi izgledale prirodnije."

Počni pratiti Carolinu na Instagramu: @carolinaflores

Počni pratiti Carolinu na Instagramu: @carolinaflores

"Svoj sam blog o modi i stilu života pokrenula prije devet godina kada sam studirala. Trebalo mi je nešto da oslobodim svoju kreativnu stranu", kaže Carolina. "Blog i Instagram koristim za dokumentiranje svega što volim – odjevnih kombinacija, doma, dana na plaži i mačke Zappa – a čini se da se to sviđa i svima onima koji me prate."

VIŠE O TEMAMAspavaće sobemodne blogericeuređenje interijeraIkeauređenje stanaCarolina Flores
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se