Zavirite u preuređeni Peek & Cloppenburg u Zagrebu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.09.2020.

0

Foto: Saša Trifunovski

Foto: Saša Trifunovski

Generalna direktorica prodaje Marina Bakula-Nikolić zajedno s regionalnom direktoricom Sandrom Swiderski predstavila je 10. rujna potpuno moderniziranu trgovinu u City Centru one West

Trgovina je proširena i prostire se sada na otprilike 3.300 kvadratnih metara. Posebno se ističe novi koncept trgovine.
"Drago nam je što se naša prva trgovina otvorena u Zagrebu 2006., i to upravo u City Centru one West, uspješno razvila, a sada sjaji novim sjajem", rekla je regionalna direktorica Sandra Swiderski.

Više prostora i novi koncept trgovine

Modernizirana je cjelokupna trgovina, a uz neprekidno poslovanje preuređeno je otprilike 3.300 kvadratnih metara. Promjene su vidljive već u prizemlju koje je odsada posvećeno isključivo ženskoj modi dok je na gornjoj etaži smješten muški asortiman. Taj bi raspored trebao povećati preglednost i mogućnost snalaženja u trgovini, a istovremeno pozivati na razgledavanje. „Za još veće zadovoljstvo tijekom kupovine prodajnu površinu povećali smo za otprilike 250 kvadratnih metara, a preuređenjem smo trgovinu učinili još svjetlijom i prepunom svjetlosti”, sa zadovoljstvom je izjavila Swiderski.

Proširenje asortimana vlastitim markama i originalnim shopovima

P&C trgovina u Zagrebu nudi odabran asortiman raznolikih modnih svjetova, koji je preuređenjem dodatno povećan i preoblikovan. Ekskluzivna marka Jake*s sada je  predstavljena u konceptu „shop-in-shop”, a i vlastita marka REVIEW dobila je više prostora. Osim toga, preuređenjem je uvršteno više originalnih shopova, među kojima marke kao što su Joop! i Tommy Jeans. Stalan postav trgovine i dalje su modne marke Hugo, Boss Black, MarcCain, Tommy Hilfiger i Guess.

Prvi put prostor sa sportskom obućom i odjećom te odjećom za slobodno vrijeme

Foto: Saša Trifunovski

Foto: Saša Trifunovski

Posebno bismo istaknuli prostor namijenjen prezentaciji tenisica i sportske obuće te odjeće za slobodno vrijeme za mladu i sportsku ciljnu skupinu. „Sportska moda za svaki dan apsolutni je trend. Posebno nas raduje što u P&C trgovini u Zagrebu možemo ponuditi toliki izbor sportskih majica s kapuljačom, sportskih hlača i obuće”, rekla je Swiderski. I na muškoj i na ženskoj etaži mogu se naći kolekcije adidas, Champion, Nike i Calvin Klein Jeans.

Program u Peek & Cloppenburg trgovini u City Centeru one West

Novosti i aktualnu novu kolekciju možete od 10. do 13. rujna kupiti na popustu. Očekuje vas piće, glazba uživo i dodatna iznenađenja, naravno uz pridržavanje važećih zdravstvenih i sigurnosnih mjera. Osim toga, korisnici kartice za kupce i oni, koji to žele postati, mogu od 10. do 13. rujna uživati u popustu od 20 % na već sniženu robu i 10 % na novu kolekciju.

VIŠE O TEMAMAPeek & Cloppenburgshopping u ZagrebuCity Center OneSandra Swiderski
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se