Zavirite u novu kuću Cindy Crawford: Cijena? 11,6 milijuna dolara!

Piše: K.L., Zagreb
Objavljeno 19.09.2017.

17

Luksuzna rezidencija na Beverly Hillsu proteže se na više od pet tisuća četvornih metara, a koja obuhvaća pet spavaćih soba i šest kupaonica

Legendarna američka ljepotica Cindy Crawford, koja je tijekom zlatnih devedesetih bila najbolje plaćen model na svijetu, i njen suprug Rande Gerber, s kojim ima dvoje dcjece u braku koji traje već skoro punih dvadeset godina, kupili su novu "kućicu" u mondenom Beverly Hillsu za 11,6 milijuna američkih dolara. Riječ je o rezidenciji koja se proteže na više od pet tisuća četvornih metara, a koja obuhvaća pet spavaćih soba i šest kupaonica, s mnoštvom pogodnosti koji osiguravaju savršenu ravnotežu unutarnjeg i vanjskog boravka, pišu Architectural Digest i Trulia.
Velika klizna vrata dijele raskošnu unutrašnjost od grandioznog dvorišta koje sadrži drvorede, veliki bazen i dio prostora stvoren za vrtne partyje.
Kuća je inače izgrađena 1959. godine, a prijašnji vlasnik je Ryan Tedder, glavni vokal benda OneRepublic.

Pored ove kuće, Cindy i Rande imaju niz luksuznih nekretnina, od kuće za odmor u Meksiku do stana na njujorškom Manhattanu. Piored toga, zajednički su kupili, renovirali, pa zatim i prodali nekoliko kuća, uključujući i onu na Malibuu, za koju su dobili nevjerojatnih 60 milijuna američkih dolara.

VIŠE O TEMAMARande Gerberuređenje domainterijeriCindy Crawford
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se