Zavirite u novu kolekciju haljina Martine Herak

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.11.2021.

0

Foto: Tomislav Valent

Foto: Tomislav Valent

Naša poznata dizajnerica predstavlja novu kolekciju za čiji je lookbook po prvi puta odlučila sama pozirati

Prirodni materijali, asimetrija, monokromatika i zanimljivi oversized krojevi – sve su to obilježja nove kolekcije Toska dizajnerice Martine Herak, koja je i ovog puta ostala vjerna unikatnosti, udobnosti i održivoj modi. Kolekcija se sastoji od deset modela haljina, a boje koje je Herak odabrala za kolekciju itekako nose svoju poruku i za nju, priznaje, imaju veliku simboliku.
Crna kao odraz moći i elegancije, zelena kao simbol ponovnog rođenja, prirode i rasta te crvena kao simbol energije i ljubavi – niti su vodilje kojima se dizajnerica povela pri stvaranju nove kolekcije.
Ono čemu Herak u svojim kolekcijama pridaje posebnu pažnju jesu svakako udobnost, kvaliteta materijala, zanimljivi krojevi i mogućnost kombiniranja odjevnih predmeta s gotovo svim vrstama obuće.

Make-up i frizura: Roberta Erak / Backstage Hair & Make up

Make-up i frizura: Roberta Erak / Backstage Hair & Make up

Kako i sama smatra da su upravo detalji oni koji daju potpis odjevnim predmetima, tako se kroz cijelu kolekciju haljina protežu zanimljivi nabori postignuti umetanjem elastičnih traka. Ovo je, inače, prva kolekcija za čiji je lookbook  odlučila pozirati sama dizajnerica.

Foto: Tomislav Valent

Foto: Tomislav Valent

Fotografije potpisuje fotograf Tomislav Valent, šminku i frizuru Roberta Erak / Backstage Hair & Make up, a model je sama dizajnerica Martina Herak. Novu Martininu kolekciju izvrsno su upotpunile Högl cipele.

VIŠE O TEMAMAMartina Herakhaljine
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se