Zavirite u novi Boogie Lab u Arena Centru

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.02.2024.

0

Novi Boogie Lab

Novi Boogie Lab

Novi veliki jukebox za nekoliko će nas tjedana dočekati u najbrže rastućem zagrebačkom kvartu. Boogie Lab priča nastavlja se u Arena Centru.

Šuškanja o novom Boogiju u Zagrebu već neko vrijeme kolaju gradom, a sada je jasno da ćemo u gastro priči uživati i u najposjećenijem hrvatskom centru te destinaciji koja dočekuje goste na samom ulasku u grad. Boogie ostaje vjeran svom stilu, no novi zagrebački oduševit će nas na prvu.

"Mjesto koje pušta najbolju hranu i kuha dobru glazbu" - slogan kreativne mlade ekipe iz Boogie Laba bio je inspiracija arhitektici Miji Petričević da dizajn proizvodnog pogona napravi u obliku velikog juboxa. To je jedan od detalja koji ćete na proljeće moći vidjeti u jednom od najbrže rastućih kvartova u Zagrebu.

"Osnovni koncept dizajna prostora, materijali i tonovi postavljani su u prvom lokalu u Parku Kneževa. Pomno razmišljajući i želeći poboljšati dosadašnje uratke dali smo si zadatak da u svaki sljedeći unosimo dodatne inovacije, koje se nadovezuju na postojeći, ali ga nadograđuju. Svaka lokacija svojom kvadraturom, gabaritima, tehničkim zahtjevima nalaže određene prilagodbe koje smo mi prihvatili kao izazov!" – otkriva arhitektica Mia Petričević iz Studija Bunker.

Novi Boogie Lab

Novi Boogie Lab

Druga verzija Boogie Laba prilagođena je ovom frekventnom mjestu prizemnog dijela Arena Centra. A istu vide kao centar Laništa, kvarta koji se brzo razvija, koji ima puno mladih ljudi i obitelji željnih novih ponuda svih sadržaja. Vide kao izazov večernju “moonlight” vibru, ali vjeruju da će mnoge iznenaditi prilagodbom prostora u večernjem set-up-u kao i programima za istu. Ponuda hrane i pića bit će nešto izmijenjena nego u Parku kneževa, ali sve ostalo će biti isto. Iz Boogija se nadaju još i bolje jer i oni uče svaki dan.

Novi Boogie Lab

Novi Boogie Lab

Na 250 m2 unutrašnjeg prostora te 200 m2 terase očekuje nas nova Boogie revolucija. "Prostor pripreme proizvoda, pozicioniran na samom ulazu u novi lokal, podsjeća na veliki jukebox, kreativnu mašinu cijele priče. Centralni prostor naglašen je kružnim stolom, koji je možda najvedrija i najzabavnija točka prostora, a dodatnu atraktivnost daje stropno kružno ogledalo promjera 4m. Još jedna velika promjena su podne obloge koje ostavljamo kao iznenađenje. Boogie koncept je nepresušan izvor inspiracije, a naše palete materijala i boja se samo šire kako otkrivamo nove zanimljive teksture i tonove" – dodaje Mia Petričević i zaključuje: „Svakako je to jedan od rijetkih projekata čija je realizacija bolja od vizualizacija i ja se kao i svi čitatelji njoj jako veselim!“


VIŠE O TEMAMABoogie LabArena CentarMia Petričević
Povezano