Zavirite u MM Kantinu, novu gurmansku oazu u Zagrebu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.09.2020.

0

Restoran MM Kantina

Restoran MM Kantina

Restoran MM Kantina sastoji se od nekoliko odvojenih skrivenih prostorija od kojih su prostorije naziva ‘The Atrium’ i ‘The Lock in’ okružene vinom s tri strane

Sigurni smo da ste do sada već čuli za vrhunske zagrebačke restorane kao što su Noel, Mano, Mano2, Carpaccio, a vjerujemo da ste u nekim od njih i doživjeli gurmanska osvježenja koja pamtite i iznova im se vraćate.

No, vjerovatno se nikada niste pitali tko  opskrubljuje sve te restorane premium namirnicama, a tu dolazimo do iznimno važne tvrtke  za hrvatsko ugostiteljstvo naziva MM Selekcija.

MM Selekcija je tvrtka koja već 20 godina na hrvatsko tržište plasira najkvalitetnije prehrambene namirnice već spomenutim zagrebačkim restoranima ali i raznim hotelima i  ambasadama, a nedavno su odlučili otvoriti vlastiti restoran MM Kantina koji po svom  interijeru, ambijentu i ponudi definitivno spada u jedinstveni restoranski koncept.

MM Kantina

MM Kantina

Restoran MM Kantina sastoji se od nekoliko odvojenih skrivenih prostorija od kojih su  prostorije naziva ‘The Atrium’ i ‘The Lock in’ okružene vinom s tri strane, dok se veliki drveni stol nalazi u sredini ispred otvorene kuhinje u kojoj glavnu riječ ima donedavni chef Timea, Mario Alilović.

Iza Marija je pet godina provedenih u kuhinji restorana Boškinac i tri godine u  kuhinji restorana Time, a Mario predstavlja novu generaciju iznimno talentiranih chefova koji nose budućnost hrvatske gastronomske scene.

MM Kantina

MM Kantina

Ponuda restorana je à la carte Lunch & Dinner koje imate priliku kušati od utorka do nedjelje u periodu od 12-23h.


VIŠE O TEMAMAMM kantinarestorani u ZagrebuMario Alilović
Povezano