Zavirite u Kantinu MM, novu gastro destinaciju u Zagrebu!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.02.2018.

1

Kantina MM | Foto: Marko Knežević

Kantina MM | Foto: Marko Knežević

Cilj Kantine MM ponuditi je strastvenim ljubiteljima gastronomije najbolje i najkvalitetnije namirnice pretočene u jelovnik s potpisom

Zagreb je dobio novu gastro destinaciju – Kantinu MM, čiji koncept ‘open-kitchen’ osvaja na prvu modernim i industrijskim interijerom, a gdje se pomno birane delikatese iz cijelog svijeta u trenu pretvaraju u čaroliju okusa i jelovnik s potpisom, koji se ne zaboravlja lako.

Kantina MM novo je zagrebačko mjesto za kušanje i uživanje u vrhunskim namirnicama i vinima, a nastala u sklopu vinskog podruma kao logičan slijed razvoja tvrtke Selekcija MM, vlasnika Marija Mendeka, koja se danas isprofilirala kao važan faktor hrvatske fine dining scene.

Foto: Marko Knežević

Foto: Marko Knežević

Uređena je u industrijskom stilu, čiji dizajn interijera potpisuje zagrebački arhitekt Damir Radaković, a konceptualno čini savršenu kulisu za razna događanja, proslave intimnijeg karaktera, obiteljska druženja te korporativne evente.

Kantina MM

Kantina MM

Prostor, iako izveden u industrijskom stilu, izuzetno je topao. Zamišljen je kao mjesto gdje se svi mogu ugodno osjećati. Spoj željeza i tamne boje u kontrastu su s toplijim nijansama sive i bijele boje namještaja, topline pripreme kulinarskih delicija u samom srcu podruma te na kraju izuzetno zanimljivo raspoređene vinoteke koja se proteže kroz cijeli prostor pa sve do posljednje etaže, gdje dominira bazen. Posebno su zanimljive boce vina smještene na dvoetažnim policama koje čine umjetničku instalaciju odnosno zidni ukras. Ovim detaljima Kantina MM vješto pretvara prostor u scenografiju i idealnu scenu za intimne evente.

Kantina MM | Foto: Marko Knežević

Kantina MM | Foto: Marko Knežević

Cijelim prostorom dojam upotpunjuju stilski usklađeni cvjetni detalji, koje potpisuje JS Atelier, koji su uvijek prilagođeni zadanoj temi večere ili ručka. A prostor iza svakog eventa urednim i čistim održava poduzeće za čišćenje Clean in Team.

Kantina MM | Foto: Marko Knežević

Kantina MM | Foto: Marko Knežević

Cilj Kantine MM ponuditi je strastvenim ljubiteljima gastronomije najbolje i najkvalitetnije namirnice pretočene u jelovnik s potpisom pa se asortiman delicija, pak, sastoji se od pomno biranih delikatesa iz cijelog svijeta.


VIŠE O TEMAMAKantina MMrestorani u ZagrebuMario MendekDamir RadakovićJS Atelier
Povezano