Zavirite u nedavno otvoreni hotel Mövenpick Zagreb

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.09.2022.

0

Foto: Borna Subota

Foto: Borna Subota

Mövenpick je dio Accora, vodeće svjetske grupacije u ugostiteljstvu i hotelijerstvu s više od 5.300 objekata u više od 110 zemalja u kojima se poslužuju hrana i piće

Nedugo nakon što je hotel Mövenpick Zagreb službeno otvorio svoja vrata prvim gostima u lipnju ove godine, sinoćnje događanje je bilo rezervirano za druženje s vjernim klijentima i poslovnim partnerima u opuštenoj atmosferi uz glazbeni program inspiriran Frankom Sinatrom.

Mövenpick Zagreb

Mövenpick Zagreb

Više od 200 uzvanika iz poslovnog i turističkog sektora imalo je priliku uživati ​​u taktovima nekih od najpopularnijih jazz i swing hitova u izvedbi Marka Tolje koji je vjerno dočarao atmosferu New Yorka 30-ih godina, kao i legendarnog hotela New Yorker u kojem je veliki Nikola Tesla proveo posljednjih 10 godina svog života a koji je bio ključna inspiracija kako za dizajn tako i za filozofiju Mövenpick Zagreb hotela.

Foto: Borna Subota

Foto: Borna Subota

Uz izražavanje zahvalnosti lojalnoj klijenteli koja je ukazala povjerenje novom hotelu tijekom prva tri mjeseca poslovanja, svečana proslava otvorenja imala je za cilj podrobnije predstaviti sam proizvod lokalnom tržištu kako bi svi gosti iskusili čari švicarskog gostoprimstva, uključujući vrhunsku ponudu hrane i pića kao i personaliziranu, srdačnu uslugu, po kojoj ovaj objekt polako postaje prepoznatljiv.

Mövenpick Zagreb

Mövenpick Zagreb

"Uzimajući u obzir izvrsne poslovne rezultate tijekom posljednja tri mjeseca, uvjeren sam da je najbolji period za Mövenpick Zagreb tek pred vratima. Ohrabrujuće je, motivirajuće i jednostavno divno vidjeti toliko poznatih i odanih naših klijenata i partnera. Uvjeravam vas da moj tim i ja svakodnevno ulažemo maksimalne napore kako bismo kreirali vrhunsko iskustvo za sve naše goste kada govorimo o uslugama smještaja, kongresno-banketnim sadržajima i ostaloj hotelskoj ponudi", izjavio je Mincho Pachikov, generalni direktor hotela Mövenpicku Zagreb.

Foto: Borna Subota

Foto: Borna Subota

Budući da je brend Mövenpick sinonim kulinarske izvrsnosti još od davne 1948. godine, gosti su imali jedinstvenu priliku iskusiti koncept Bistronomie kojim vješto vlada glavni kuhar Tomislav Varga. Dok ovaj koncept, temeljen na sofisticiranoj verziji brasserie kuhinji, postaje sve popularniji na međunarodnoj kulinarskoj sceni, među hrvatskim sladokuscima predstavljen je po prvi put. Simbolični ritual Sat čokolade, posebno pripremljena jela s potpisom ovog brenda te zdravi izbor raznih osvježavajućih pića samo su dio Bistronomie priče novog zagrebačkog hotela.

Mövenpick Zagreb

Mövenpick Zagreb

Mövenpick Zagreb prvi je hotel u Hrvatskoj ove vodeće međunarodne premium marke. "Otvorenje Mövenpicka Zagreb u lipnju ove godine, koje danas obilježavamo u ovako svečanom ozračju, ušlo je u povijest - ovo je prvi Accorov hotel u Zagrebu, glavnom gradu Hrvatske. Naša vrlo uspješna suradnja s našim strateškim partnerom tvrtkom MPPD i naši dosadašnji rezultati inspiriraju nas da zajedno razmotrimo i suradnju ne nekim budućim projektima – u Zagrebu i Hrvatskoj općenito", dodaje Sabyna Bartyzel, viša potpredsjednica hotelskih operacija za istočnu Europu grupacije Accor.


VIŠE O TEMAMAHotel Movenpick Zagrebhoteli u ZagrebuAccor
Povezano