Zavirite u H&M-ovu kolekciju za nadolazeće blagdane!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.11.2017.

35

Nicki Minaj za H&M

Nicki Minaj za H&M

H&M je otkrio da će u blagdanskom promotivnom filmu za 2017. godinu glavnu ulogu imati Nicki Minaj, zajedno s Jessejem Williamsom i Johnom Turturrom

Pod redateljskom palicom Johana Rencka, film pripovijeda priču o paralelnom svijetu fantazije ispunjenom nezaboravnim likovima i s univerzalnom porukom brige jednih za druge.

Kao suvremena vizija klasične bajke, film se usredotočuje na herojsku djevojčicu koja prati zločestog brata Djeda Mraza kako bi spasila blagdansku sezonu od njegove sebičnosti. Nicki Minaj je u ulozi majke male junakinje, ali i u ulozi nevjerojatne vile imena Wisest Thingy, dok Jesse Williams igra dvostruku ulogu oca i nadnaravnog Najbržeg vilenjaka, a John Turturro preuzima uloge Djeda Božićnjaka i njegovog zločestog brata.

H&M-ova kolekcija za blagdane 2017.

H&M-ova kolekcija za blagdane 2017.

"Volim ovaj film zbog njegove glavne poruke. Uživam gledajući ovu djevojčicu koja postaje junakom koji živi u svakom od nas. Za vrijeme blagdana se uvijek osjeća neka vrsta čarolije u zraku", izjavila je Nicki Minaj

Blagdani u H&M-u

Blagdani u H&M-u

Veliki izbor svečane mode za cijelu obitelj te pojedini artikli prikazani u filmu bit će dostupni u trgovinama i online na hm.com za vrijeme Holiday kampanje, koja počinje 9. studenog.
VIŠE O TEMAMAH&MNicki MinajJohn TurturroBožić 2017Jesse Williams
Povezano