Zavirite u brački 585, jedan od najljepših klubova na otvorenom!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.07.2018.

0

Brački ljepotan 585 club prvi je hrvatski klub na otvorenom građen i uređen u skladu s prirodom. Ove godine prostor je osvježen i jednostavno neodoljiv.

Hrvatska je posljednjih godina postala prvo odredište turista kad su festivali u pitanju. No, kod ponude vrhunskih klubova još uvijek zaostajemo za Španjolskom, Grčkom i drugim zemljama. Bol na otoku Braču nekad je slovio za omiljeno odredište kad je vrhunski provod u pitanju. Dugo godina nije bilo prave ponude, no 585 club otok Brač od ove godine upisuje na kartu destinacija s najboljom ponudom kad su gostovanja svjetskih DJ-a u pitanju.
Brački ljepotan 585 club prvi je hrvatski klub na otvorenom građen i uređen u skladu s prirodom. Ove godine prostor je osvježen i jednostavno neodoljiv. Idejno arhitektonsko rješenje i uređenje kluba potpisuju akademski kipari Nedjeljko Mikac – Cak i Igor Lenard. Ova dva čarobnjaka na prostoru izvan samog centra Bola, u sportsko - rekreacijskoj zoni, stvorili su mjesto u kojem se osjećamo slobodno, uzvišeno i naš pokret kao da je tu oduvijek. 585 se prostire na 1000 m2. Klub je izgrađen pretežno u kombinaciji materijala kao što su drvo, brački kamen, metal i beton.
Prostorom dominiraju drveni totem kipara i drvene pergole kipara Lenarda te veliki luster u obliku molekule zlata Nedjeljka Mikca – Caka. Velik dio interijera ručni je rad ove dvojice kipara. Samo ime kluba 585 oznaka je za 14-karatno zlato. Koncept ovog kluba na otvorenom je razvoj destinacije kao vrhunske kad su glazbena gostovanja u pitanju. Pomno biran line up ove je godine kad je neki klub u pitanju zasigurno ponajbolji u Hrvatskoj. Sama promocija prije nekoliko je mjeseci krenula u regiji ali i zemljama Europe kao što su Velika Britanija i Francuska.

Ovog ljeta u klubu su se održali Ultra Europe Regata party, nastupio je jedan od najpopularnijih DJ-a današnjice Black Coffee te Mike Vale. Danas u klubu nastupa Mahmut Orhan. Legendarni DJ Terry Francis Bol će rasplesati 28. srpnja, a jedan od najpopularnijih klupskih brendova Toolroom jedinu rezidenciju u Hrvatskoj imat će 9. kolovoza. Kraj ljeta rezerviran je za dvije istinske glazbene legende. Jedan od najboljih engleskih DJ-a svih vremena Pete Tong po prvi puta na Braču će nastupiti 24., dok će David Morales zatvoriti plesnu sezonu 30. kolovoza.

Pružiti vrhunski doživljaj posjetiteljima kojih u ovoj sezoni očekuje čak 70.000, zadaća je 585 cluba. Pogled iz ove oaze zabave pruža se na Vidovu goru u pozadini i jednu od najljepših plaža svijeta Zlatni rat ispred. Otok Brač od ove se godine na velika vrata konačno vraća među mjesta s vrhunskim klubom i zabavom na Mediteranu.

VIŠE O TEMAMA585 clubBračNedjeljko Mikac CakIgor Lenard
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se