Zavirite u bajkovitu božićnu priču iz Reserveda

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.12.2022.

0

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Ana Bacinger, Slađana Ostić, Petra Mikšik, Ivana Pirizović i Matea Rajčić s lakoćom su prenijele svu čaroliju nove kolekcije i pokazale impresivne modne kombinacije

Poznati modni brend Reserved pripremio je pravu modnu poslasticu za kraj godine.  Okupio je poznate hrvatske Influencerice na blagdanskom photoshootingu i predstavljanju nove "Christmas mood" kolekcije i na ovaj način zaokružio još jednu godinu uspješnih suradnji.

Reserved

Reserved

Ana Bacinger, Slađana Ostić, Petra Mikšik, Ivana Pirizović i Matea Rajčić s lakoćom su prenijele svu čaroliju nove kolekcije i pokazale impresivne modne kombinacije koje su odabrale. Hotel Esplanade poslužio je kao idealna blagdanska kulisa sa svojim raskošno uređenim interijerom.

Foto: Reserved

Foto: Reserved

S blagim prizvukom pomalo zaboravljene božićne tradicije, kolekcija obiluje raskošnim teksturama i upečatljivim detaljima. Elegancija i bezvremenski glamur modni su imperativi kojim su se vodili Reserved dizajneri, a modni komadi iz kolekcije savršen su izbor za nadolazeću blagdansku sezonu pred nama.

Reserved

Reserved

Dobra atmosfera i raspoloženje vladalo je tijekom cijelog snimanja kampanje, a mali dio Reserved bajkovite božićne priče vam donosimo u nastavku.

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Svoje modne favorite i božićnu inspiraciju i ove godine potražite u Reserved trgovinama.


VIŠE O TEMAMAAna BacingerSlađana OstićPetra MikšikIvana PirizovićMatea RajčićReservedBožić
Povezano