Zavirili smo u novu make-up liniju Manuele Picard

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.01.2022.

0

Manuela Picard

Manuela Picard

Manuela Picard ima novu liniju make-up i skin care proizvoda pod vlastitim brendom Manuela Picard Brows & Beauty

Manuela Picard, ime iza brenda hrvatskih beauty ateliera poznatim po threadingu obrva, brojnim kozmetičkim tretmanima koje obožavaju Zagrepčanke i uvozu dermokozmetike visoke kvalitete, ima novu liniju make-up i skin care proizvoda, ovoga puta pod vlastitim brendom Manuela Picard Brows & Beauty.
Manuela Picard Brows & Beauty linija sadrži make-up i skin care proizvode koji će vjerujemo odmah postati omiljeni beauty gadgeti svima koji brinu o svojoj koži, ali i njeguju svoje male rituale.
U make-up kolekciji tako se nalaze Precision Brow Pencil, Precision Brow Mascara, Volume Brow Mascara, Brow Balm, Matte lipstick, BB tinted primer i BB mineral sheer tint, a u skin care kolekciji potražite Red Carpet Ready - vitamin C peel i Lavander dream - overnight recovery mask. Ovi proizvodi samo su početak, jer će se kolekcija širiti do kraja godine s još nekoliko noviteta na našem tržištu.

"Bilo je pitanje vremena kada će izaći moja linija, a trajalo je toliko dugo zato što sam tražila idealne proizvode koji će se u nju savršeno uklopiti. Rezultat je to temeljitog rada, istraživanja, iskustva i puno ljubavi, tako da sam na nju izrazito ponosna. Nadam se da će se svidjeti svim ženama kojima je namijenjena i da će pronaći nešto za sebe."- izjavila je Manuela Picard.

Manuela Picard

Manuela Picard

"Iza svakog mog rada stojimo ja i moje iskustvo. Konstantnim promišljanjem, istraživanjem, poznavanjem tržišta i potreba mojih mušterija, radila sam na tome da dobijem savršeni proizvod na kojem će vam prije svega koža biti zahvalna. Kao vlasnicu tri salona, kozmetičarke me vrlo često pitaju gdje mogu nabaviti kozmetiku i tretmane za svoj salon ili kako naučiti oblikovati obrve ili napraviti dobar lash lift i depilaciju. Upravo me to moje iskustvo i strast dovelo do toga da su moji kultni saloni danas nezaobilazna postaja svima koji naginju inovativnim i ekskluzivnim tretmanima, a web shop redovita postaja profesionalcima i običnim ljudima." - izjavila je Manuela Picard.

Novu kolekciju, kao i ostale proizvode potražite na tri zagrebačke lokacije u Gajevoj, Centru Cvjetni i Avenue Mallu.

VIŠE O TEMAMAManuela Picardmaskara
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se