Zavirili smo u modnu kolekciju festivala ULTRA Europe

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.06.2022.

0

Foto: Mario Poje

Foto: Mario Poje

Glavni akteri najnovije kolekcije su reflektirajuće holografske bomber jakne, dizajn neonske kože i odvažni topovi s fishnet mrežom

Sezona ljetnih glazbenih događanja je otvorena, a s ulaznicama u džepu za najiščekivanije i najveće glazbeno događanje u regiji, festival ULTRA Europe, na koji se kreće s najluđom ekipom prijatelja, vrijeme je za odabir pravih modnih kombinacija. Osim zvjezdanog lineupa i nevjerojatne produkcije, jedan od najvažnijih i najprepoznatljivijih aspekata ULTRE je i cijela paleta kreativnih te inovativnih modnih izdanja posjetitelja, koji pristižu iz više od 140 zemalja svijeta, čineći stadion Parka Mladeži raznolikom mješavinom kultura i osobnog stila. Festival ULTRA Europe postao je prepoznatljiv kao nesvakidašnji glazbeni i modni playground, koji promiče inkluzivnost, kreativnost i autentičnost pa tako i ove godine predstavlja čitavu modnu kolekciju za žene i muškarce.

Glavni akteri najnovije kolekcije su reflektirajuće holografske bomber jakne, dizajn neonske kože i odvažni topovi s fishnet mrežom. Neonski tonovi na majicama, šiltericama, ruksacima i sunčanim naočalama savršeno odražavaju vibe festivala ULTRA Europe, a u kombinaciji s crnim bojama i raznim detaljima kreiraju pravi neo cyberpunk izgled. Kako bi podigli svoj outfit na još višu razinu, tu su i zanimljive narukvice, zastave, bandane ili bucket šeširi, koji su ove sezone apsolutni hit u cijelome svijetu.

Ovogodišnja kolekcija predstavlja i potpuno novu liniju posvećenu jednom od najpoznatijih svjetskih glazbenih programa koji u Parku Mladeži ima svoju posebnu pozornicu. Riječ je o programu RESISTANCE koji je usredotočen na underground elektronske glazbenike te nudi integraciju neovisne modne scene s mračnim tehno vibracijama. Crne hoodice i majice te modni dodaci poput šilterica s military detaljima, samo su neki od komada ovogodišnje festivalske kolekcije. Vojska odjevena u neon ili odred u crnom od glave do pete - pomicanje granica uvijek pravi način za biti modni Ultranaut ovogodišnjeg festivala.

ULTRA Europe

ULTRA Europe

Sav tekstilni asortiman proizveden je u Hrvatskoj, od certificiranih materijala i u certificiranoj proizvodnji, a moći će se kupiti na Zapadnoj obali u Splitu od 5. do 12. srpnja, u kampu u Omišu od 7. do 12. srpnja te na nekoliko lokacija unutar Parka Mladeži gdje će ujedno biti i najveći izbor. Plaćanje je moguće svim karticama kao i putem cashless sustava, a na sve kupnje iznad 300 kuna, poklanja se drawstring ruksak, do isteka zaliha. Na sve kupnje iznad 350 kn uz Mastercard karticu, odobrava se i 10% popusta.

Foto: Mario Poje

Foto: Mario Poje

Kolekcija je snimana u klubu Secret u Zagrebu, a ispred objektiva fotografa Marija Poje, našla su se dva poznata hrvatska modela Lana Klarić i Sandro Stanojević. Šminku potpisuje Karla Glasnović (Profokus), dok je za frizuru bio zadužen Fran Brunović (Profokus).


VIŠE O TEMAMAUltra Europeženske majicebomber jakne
Povezano