Zašto vizažisti obožavaju tekući puder Luminous Silk

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.04.2022.

0

Foto: Giorgio Armani

Foto: Giorgio Armani

Armanijev Luminous Silk Foundation jednostavno se nanosi u sklopu svakodnevne rutine, a dolazi u 23 nijanse za svaku boju kože

Istinska inovacija u dekorativnoj kozmetici, tekući puder Luminous Silk Foundation brenda Armani Beauty bio je prvi izraz filozofije postizanja savršenog tena najlaganijim dodirom. Ovaj puder spaja besprijekorni završni izgled sa svježim, zdravim sjajem, zahvaljujući formulaciji koja lice čini ljepšim na svjetlosti.

S učinkom oživljavanja tena i održavanja blistave svježine tijekom cijelog dana, Luminous Silk Foundation stekao je status voljenog i pouzdanog proizvoda među vizažistima. On zaista čini kožu savršenom za svaku priliku i pod svakim svjetlom, stvarajući ten koji izgleda besprijekorno čak i na fotografijama. Idealan za sve tipove kože, Luminous Silk Foundation spaja profesionalni rezultat s vrhunskim osjećajem udobnosti na koži i nijedan vizažist ne može bez njega. Isto tako, Luminous Silk Foundation jednostavno se nanosi u sklopu svakodnevne rutine, a dolazi u 23 nijanse za svaku boju kože.

Tekuće je teksture i ne stvara izgled maske. Luminous Silk Foundation otkriva prirodni sjaj kože. Formula Micro-fil™ Light Technology tekućeg pudera Luminous Silk Foundation stvara iznimno nježan osjećaj na koži, poput svile.

Luminous Silk

Luminous Silk

Tajnu ove pionirske tehnologije omogućuju fino mljeveni pigmenti visoke čistoće. Kao dio najkvalitetnije formule, glicerin pruža hidrataciju, što rezultira uljepšavajućim učinkom. Puder dolazi u 2 militraže (30ml i 18ml).


VIŠE O TEMAMApuderiGiorgio Armanitekući puderimakeup podlogaLuminous Silk Foundation
Povezano