Zašto pročitati 'Sve je rješivo', svjetski bestseler Marie Forleo

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.03.2022.

0

Foto: VBZ

Foto: VBZ

Postanite proaktivni i kreativni uz 'Sve je rješivo', svjetski bestseler Marie Forleo, 'idejnog vođe nove generacije', kako je opisuje Oprah Winfrey

Sve je rješivo nije samo fraza. To je mantra, poslovica i filozofija. To je životni moto koji će vas, proveden u praksi, učiniti nezaustavljivima. Borite se kako biste završili ono što ste započeli? Briljantne ideje svakodnevno se roje u vašoj glavi, ali ne znate kako ih oživjeti i realizirati?

Ova knjiga, koja je već promijenila živote tisuća čitatelja, poziva vas da budete proaktivni i kreativni. Pomoću brojnih vježbi, primjera i priča ljudi koji su se uvjerili da sve uistinu jest rješivo, ovaj će vam inspirativni vodič pokazati kako se suočiti sa strahovima i dvojbama, savladati prepreke i ostvariti ciljeve i snove. Zahvaljujući njemu, shvatit ćete da je moć promjene u vašim rukama pa ćete se konačno odvažiti promijeniti posao kojim ste već dulje nezadovoljni i koji vas frustrira, pokrenuti vlastiti projekt ili tvrtku i pronaći vrijeme za ljude i stvari koje volite i koji vam donose unutarnje zadovoljstvo i mir.
 
Marie Forleo poduzetnica je, spisateljica i filantropkinja rođena u New Jerseyju. Autorica je New York Timesovih bestselera Sve je rješivo i Make Every Man Want You, a sa svojim je timom pokrenula nagrađivan i iznimno popularan tjedni show MarieTV. U njemu ugošćuje stručnjake, ali i brojne poznate osobe koje svojim životnim pričama svjedoče da sve uistinu i jest moguće. Među ostalima, to su Elizabeth Gilbert, Mel Robbins i Brené Brown, a njihove priče nadahnjuju i ohrabruju gledatelje diljem svijeta da pokrenu vlastiti posao, oslobode svoje kreativne potencijale i ostvare snove. Također vodi blog i podcast Marie Forleo.


VIŠE O TEMAMAMarie Forleoself help knjigeVBZ
Povezano