Zašto svi žele ovu Orsay haljinu s mirisom proljeća?

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 24.01.2022.

0

Foto: Orsay

Foto: Orsay

Umorni od klasičnih zimskih komada, već polako slažemo modni mozaik za prijelaz u proljeće, a takvog su razmišljanja i obožavateljice modnog branda Orsay

Moda uvijek ide korak ispred, pa tako već sad, na vrhuncu zime, modni brandovi polako otvaraju vrata kalendarski još uvijek udaljene proljetne sezone. Umorni od mračnih i teških zimskih komada, svi smo željni razigranih proljetnih krpica, a takvog su razmišljanja i obožavateljice Orsaya, koje su u siječnju lude za jednim komadom koji je lakše smjestiti u proljetne nego u zimske priče.
U Orsayu je, naime, najprodavaniji komad ova ženstvena lepršava haljina začinjena cvjetovima, modnim simbolom proljetnog dijela godine.
Ova haljina midi duljine s uskim gornjim i lepršavim donjim dijelom osvaja asimetričnim donjim dijelom od prozirne mreže s floralnim motivima, izrađena je od viskozne tkanine, a u trgovinama Orsaya dostupna je po cijeni od 399,90 kuna.

Orsay

Orsay

Sviđa li se i vama?

VIŠE O TEMAMAhaljineOrsaycvjetne haljinemidi haljine
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se