Zaštitite na vrijeme cijelu obitelj uz Nitolic Prevent Plus

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 29.06.2020.

0

Nitolic Prevent Plus

Nitolic Prevent Plus

Nitolic Prevent Plus zaštitit će cijelu obitelj od ovih dosadnih nametnika prije nego li se trajno usele na vlasište

Život se polako vraća u normalu. Djeca su ponovno u školskim klupama, vrtićima i na izvannastavnim aktivnostima, poput: nogometa na vanjskom terenu ili dvorani, odbojci, plesu, košarci ili pak školama stranih jezika te drugim aktivnostima, a samim time su izloženiji potencijalnoj zarazi od malih dosadnih nametnika. Riječ je o infekciji ušima u kosi, odnosno pedikulozi. Uz sve što smo u posljednje vrijeme doživjeli nikome nisu potrebne dodatne muke, stoga je u sve bolje opskrbljene ljekarne u Hrvatskoj stiglo novo 100% učinkovito rješenje - Nitolic Prevent Plus za sprječavanje pojave ušiju na vašem vlasištu.
Ovaj proizvod već je dobro poznat i cijenjen na europskom tržištu upravo zbog svoje garantirane učinkovitosti. Nitolic Prevent Plus zaštitit će cijelu obitelj od ovih dosadnih nametnika prije nego li se trajno usele na vlasište. Ugodnog je mirisa čajevca i metvice, koristi se kao preventiva, naročito za djecu i odrasle koja se kreću u krugu onih koji su zaraženi: škole, vrtići i  igrališta. Ima fizičko djelovanje na površini kose gdje se stvara zaštitni film koji zaustavlja kolonizaciju parazita i naseljavanje jaja (gnjida). Upravo ovaj mehanizam štiti od infekcije ušiju u kosi i smanjuje rizik od ponovne zaraze. Nitolic Prevent Plus sastoji se od prirodnih sastojaka (biljnih derivata) i siguran je za vlasište i kosu, stoga se može koristiti svakodnevno. Ono što je odlično jest njegova 100% učinkovitost već pri prvom nanošenju, nema nikakvih neželjenih popratnih pojava, jednostavan je za korištenje, lagano se ispire, ugodnog je mirisa te posjeduje nježnu formulu za djecu i odrasle osjetljive na jake mirise.
Prema brojnim istraživanjima, uši u kosi kao i još neki drugi nametnici s vremenom postaju sve otporniji na sredstva koja se tradicionalno koriste. Stoga sigurno nećete pogriješiti ako isprobate ovaj proizvod koji je po prvi puta dostupan na hrvatskom tržištu. Osigurajte si pobjedu protiv ovih dosadnih nametnika.

Nitolic Prevent Plus

Nitolic Prevent Plus

Borba s ušima u kosi unutar obitelji može biti mukotrpna i dugotrajna, stoga ju preduhitrite.  Potražite Nitolic Prevent Plus u svim ljekarnama PrimaPharme i ostalim bolje opskrbljenim ljekarnama u Hrvatskoj te specijaliziranim prodavaonicama. Olakšajte život sebi i svojim mališanima.

VIŠE O TEMAMAPrima Pharma
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se