Zaštita od sunca za sve tipove kože

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.05.2014.

2

Vichy

Vichy

Za sve žene, a posebno za one sa svijetlom puti, Vichy je stvorio prvu Capital Soleil BB kremu s visokom zaštitom koja pruža 'učinak preplanule gole kože'

U 2014. godini Vichy svoje znanje na području idealne kože širi i na zaštitu od sunca: idealna zaštita, idealna kvaliteta kože zahvaljujući odabranim sastojcima i idealan ten tri su glavne značajke za otkrivanje idealne kože na suncu.
Koža lica najizloženiji je dio tijela, pogotovo tokom prvih dana na suncu te je zbog toga izuzetno važno koristiti primjerenu zaštitu kako bismo izbjegli posljedice UV zraka: Laboratoriji Vichy proveli su studiju na cjelovitom genomu povezanom sa zaštitom od sunca i otkrili utjecaj dugih UVA-zraka, o kojima se do sada znalo manje nego o UVB i kratkim UVA-zrakama. Duge UVA zrake najbrojnije su UV zrake koje prodiru duboko u kožu i utječu na njenu kvalitetu. Pepeljasti ten, nepravilna površina te bore i mrlje 3 su glavne posljedice utjecaja dugih UVA zraka. Zahvaljujući visokoj zaštiti koža može biti vidljivo preoblikovana: blistav i ujednačen ten, bolja kvaliteta kože kao i manje bora i mrlja. Capital Soleil pruža svim tipovima kože učinkovitu zaštitu, toleranciju i užitak za otkrivanje idealne kože na suncu.
Obojeni 'dry touch' fluid za lice koji otkriva idealan ten SPF 50 pruža visoku zaštitu od UVB i UVA zraka za mješovitu do masnu osjetljivu kožu. Obojena BB formula poboljšava kvalitetu kože i čini ten blistavim. Lagana matirajuća tekstura pruža optimalnu zaštitu zahvaljujući formuli obogaćenoj sustavom filtera Mexoryl XL i mineralima koji pomažu u zaštiti od sunčevih zraka, tamnih mrlja i preranog starenja kože kao posljedice utjecaja sunca. Proizvod je primjeren za osjetljivu kožu, hipoalergen, vodootporan te je dostupan u jednoj univerzalnoj nijansi.

Obojena baršunasta krema za lice koja otkriva idealan ten SPF 50+ pruža iznimno visoku zaštitu od UVB i UVA zraka za normalnu do suhu osjetljivu kožu. Obojena BB baršunasta krema poboljšava kvalitetu kože i čini ten blistavim. Formula vlaži kožu 24 sata i pruža zaštitu i od dugih UVA zraka zahvaljujući sustavu filtera Mexoryl SX i XL. Koža je glađa i blistavija, a tamne mrlje i bore su manje vidljive. Proizvod je hipoalergen, vodootporan te dostupan u jednoj univerzalnoj nijansi.

VIŠE O TEMAMAzaštita od suncakreme za sunčanjeVichyCapital SoleilBB kreme
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se