Zaštita od sunca: Genera Sun i CroModa poklanjaju vam 3 paketa!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.05.2015.

94

Genera Sun

Genera Sun proizvodi prilagođeni su svim tipovima kože, pružaju trajnu njegu i dubinski hidratiziraju kožu

Genera Sun

Sunčana linija Genera objedinjuje specifične proizvode koji pouzdano štite kožu od cijelog spektra UV-A i UV-B zraka u svim fazama - od prvog izlaganja suncu pa do preplanule kože. Linija uključuje i hidratizirajuće mlijeko poslije sunčanja za obnovu kože nakon izlaganja suncu. Genera Sun proizvodi prilagođeni su svim tipovima kože, pružaju trajnu njegu i dubinski hidratiziraju kožu, te su zahvaljujući novoj formuli brzo upijajući i vodootporni. Svi Genera proizvodi dermatološki su testirani.

GENERA SUN – Anti-Age krema za lice s vitaminom E i koenzimom Q zaštitni faktor 30, 100 ml

- Visoka razina zaštite - vodootporan

Sredstvo za sunčanje namjenjeno zaštiti najosjetljivijih dijelova tijela, posebno lica i vrata. Filteri za zaštitu od sunca, koenzim Q10 i vitamin E štite kožu i čine ju mekom i elastičnom.

Preporučena MPC: 34,90kn

GENERA SUN - Tropical ulje za sunčanje s vitaminom E, 250 ml

Sredstvo za sunčanje namijenjeno je tamnoj ili već preplanuloj koži. Obogaćeno Vitaminom E i Beta karotenom, čini kožu elastičnom, sjajnom i vlažnom. Orahova ljuska pomaže pri očuvanju preplanulosti. Ne masti kožu.

Preporučena MPC: 36,90 kn

Genera i CroModa nagrađuju

Genera i CroModa poklanjaju vam 3 paketa proizvoda od kojih svaki sadrži Genera sun ulje za sunčanje i kremu za lice.

Dobitnici: Najbrži su bili Albin Vrbanić (Varaždin), Gordana Mičuga (Konjščina) i Tomislava Šlehta (varaždin). Nagrade stižu poštom. Dobitnicima čestitamo, a svima ostalima zahvaljujemo na sudjelovanju!


VIŠE O TEMAMAsunčanjeGenerakreme za sunčanjenagradna igra
Povezano