Zasjala je u savršenom kaputu, a svidjet će vam se i tenisice

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 22.11.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Na zagrebačku su špicu konačno stigli zimski trendovi, a ova fashionistica nanizala je nekoliko hit komada za hladne dane, od tenisica do šešira, dolčevite i kaputa

Protekla subota na određen je način otvorila modnu zimu u Zagrebu, konačno su nam stigli hladni dani, na špici je sve vrvilo trendovima i hit komadima za nadolazeće mjesece. Vidjeli smo dvadesetak kombinacija koje inspiriraju, te koje nam otkrivaju ključne modne tendencije drugog dijela aktualne sezone.

A za jedan od zanimljivijih lookova tjedna pobrinula se ova dotjerana Zagrepčanka koja je na pravi način nanizala neke od najpoželjnijih komada sezone. A pritom nam je pokazala i svijetlu stranu zime!

Odlučila se za svjetlije tonove koji će ove zime igrati značajnu ulogu, od 'prljavobijele' do bež. Prekrasan kaput kombinirala je s toplom, trendovskom dolčevitom, komadom koji će i ove zime biti svojevrstan 'must'. Cijelu priču zaokružila je jako atraktivnim tenisicama i romantičnim šeširom, koji je došao kao idealna 'točka na i' ovoj kombinaciji.


Što vi kažete na ovo izdanje, je li pogodila s tenisicama i kaputom?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano