Zasjala je u prekrasnoj haljini i trendi gležnjačama

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 24.10.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Bež gležnjače od brušene kože našle su se u kombinaciji s divnom, nadasve romantičnom bijelom haljinom dugih rukava za novu dozu listopadske modne inspiracije sa zagrebačke špice

Oni topli jesensko-zimski komadi i dalje su na čekanju, a tako će ostati bar još desetak dana. Bar ako je vjerovati meteorolozima. Ljeto nakon ljeta donosi nam pomalo atipične kombinacije za ovaj dio godine, i dalje su oni 'prijelazni' komadi u prvom planu, ali nerijetko u kombinaciji s trendovskim modelima gležnjača i čizmica, koje će - očito - tek u studenom igrati značajniju ulogu.

A za jedan divan look pobrinula se ova dotjerana Zagrepčanka koja se odlučila za vrlo zanimljivu, jednostavnu i efektnu kombinaciju haljine i trendi obuće.

Zasjala je u prekrasnoj bijeloj haljini dugih rukava koju je kombinirala s trendovskim bež gležnjačama, dok je cijelu priču zaokružila atraktivnom dizajnerskom torbicom i neizbježnim sunčanim naočalama.


"Prelijepa", "Top", "Predivno i jednostavno" - to su neki od komentara na ovaj listopadski look na našem Instagram kanalu. Slažete li se s njima, što kažete na haljinu i odabir obuće?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano