Zasjala je u najpoželjnijoj jakni(ci) sezone i divnoj haljini

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 05.04.2024.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Traper jakna u najužem je krugu najvećih modnih hitova sezone, a jedan dobar primjerak vidjeli smo na prošlosubotnjoj špici, i to u kombinaciji s malom crnom haljinom

Pisati o modnom proljeću u 2024. godini znači pisati o - denimu! Traper, u svim svojim izdanjima i bojama, okosnica je skoro svake kombinacije, a podjednako dobro prolaze i jakne i košulje, i traperice i suknje... ali i jakne!

Traper jakna vječni je modni klasik, ali ovog proljeća dobila je dodatnu notu popularnosti, idealan je komad za prvi dio sezone, a ne treba posebno ni naglašavati da odlično ide sa svim mogućim komadima, i u baš svim kombinacijama.

Nova zvijezda špice odlučila se za kratku traper jaknu koja se pokazala kao pun pogodak s još jednim velikim klasikom - kultnom malom crnom haljinom. I dalje smo u ranoj fazi proljeća pa je ova novosezonska kombinacija upotpunjena jednim hitom iz zimskog dijela godine - trendovskim kožnim čizmama u boji vina, a cijela priča zaokružena je crnom torbicom i atraktivnim sunčanim naočalama.


Kako vi ocjenjujete ovo proljetno modno izdanje?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano