Zasjala je u čarobnoj H&M haljini i trendi natikačama

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 29.06.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Crna boja (itekako!) prolazi i u ljetnim danima, a najbolji dokaz stiže nam s vruće subotnje špice koja je zaokružila modni lipanj na ulicama Zagreba

Finalni tjedan lipnja konačno nam je donio pravo ljetno uzbuđenje te na određen način nadoknadio sve ono što smo propustili u kišnoj prvoj polovici mjeseca. Vidjeli smo niz izvrsnih ljetnih kombinacija, a u prvom su planu - očekivano - bile divne ljetne haljine i trendovske sandale.

Bijela boja polako preuzima primat, ali ove sezone crna itekako dobro prolazi. Najbolje to dokazuje ovaj fantastični ljetni styling koji je izmamio uzdahe i na špici i na Instagramu. Jednostavan je i efektan, baš onakav kakav i treba biti u vrućim ljetnim danima!

Foto: H&M

Foto: H&M

Ova prekrasna Zagrepčanka zasjala je u čarobnoj crnoj H&M lanenoj haljini otvorenih leđa koja je u trgovinama ovog švedskog brenda trenutno dostupna po sniženoj cijeni (prvotno je koštala 44,99, a sad je dostupna za 25,99 eura). Uz haljinu, odlučila se za trendi natikače u smeđem izdanju, dok je kombinaciju upotpunila sunčanim naočalama.


Jednom riječju - divno! Slažete se?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankeH&Mhaljine
Povezano