Zasjala je na špici u Zarinim ljetnim hlačama od 180 kuna

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 12.06.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Ležerne fluidne hlače širokih nogavica u boji bakra pun su pogodak za ljetne dane na zagrebačkim ulicama, a ovo je dobar primjer kako ih nositi i kombinirati

Po starom dobrom običaju, klimatološko je ljeto na ulicama Zagreba počelo i prije svog kalendarskog starta, a mi smo ulovili prve prave stylinge od glave do pete složene od ljetnih modnih sastojaka. Nose se intenzivne boje i prozračni materijali, a jedna kombinacija koja vas može inspirirati na lov na savršene hlače snimljena je u Ilici, koja je opet poslužila kao modna pista.
Ova dotjerana Zagrepčanka pokazala nam je kako izgleda efektan, nosiv i ugodan dnevni look za lipanjske dane. Bez pretjerivanja i kompliciranja, baš onako kako i priliči jednom usporenom i suncem okupanom vikendu.
Vječno aktualne starke i ženstven top kombinirala je s hlačama širokih nogavica u boji baktra koje smo uočili na Zarinim policama, gdje su još uvijek dostupne po 'prijateljskoj' cijeni od 179,90 kuna. Ove fluidne hlače visokog elastičnog struka pogodne su za različite ljetne kombinacije, i djeluju nam kao zbilja dobar modni ulov.

Foto: Zara

Foto: Zara

Naravno, zanima nas i vaše mišljenje o ovoj kombinaciji, prvenstveno o hlačama: pogodak ili promašaj?

VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankehlačeZara
Povezano