ZARA za ljeto 2020: Pogledajte što sve stiže u trgovine

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 07.05.2020.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Zara nam otvara vrata svoje ljetne kolekcije, a izvrsnu zbirku prepunu prirodnih boja i materijala, ali i razigranih uzoraka, prati serija fotografija s Frejom Behom Erichsen

Ljubiteljice Zare (kojih u Hrvatskoj, koliko nam je poznato, ne manjka) na svoje su došle početkom ovog tjedna kada je krenulo ponovno otvaranje trgovina ovog obožavanog španjolksog high-street branda. Zara je zasad otvorila vrata svojih prodavaonica koje se nalaze izvan trgovačkih centara, a nadamo se da će uskor doći i do 'uskrsnuća' njenih butika u šoping centrima diljem Hrvatske.

I mi se polako okrećemo šopingiranju, ako nam je proljeće ostalo dužno - nema razloga za propuštanje modnog ljeta!

Zara

Zara

Na Zarine police stiže niz novih komada, specijaliziranih za duge i vruće ljetne dane i tople kratke noći. Novu kolekciju prati i serija izvrsnih vizuala, a u jednoj od priča glavnu je ulogu odnijela neumorna danska zvijezda modelinga Freja Beha Erichsen.

Zara

Zara

Ljetni dio kolekcija uglavnom je u znaku prirodnih, nerijetko zemljanih tonova, ali i prirodnih, ugodnih materijala. Na drugoj strani kolekcije smješteni su prozračni komadi, prvenstveno bluze i haljine s razigranim uzorcima poput cvijeća.

Foto: Zara

Foto: Zara

Najbolje od najboljeg stiže u Zarinoj fotopriči s Frejom Behom, inspirirajte se i spremni dočekajte ljeto!


VIŠE O TEMAMAZaraFreja Beha Erichsen
Povezano