ZARA za ljetne dane i noći predlaže ovu divnu midi suknju

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 11.06.2022.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Ljetni materijali preuzeli su primat, lan je definitivno među najtraženijim, a ova suknja može biti razlog više da i vi posegnete za njim

Hrvatska se počinje žairti na visokim temperaturama, pravi je trenutak za lov na komade koji će nam naredne mjesece - i na gradskom asfaltu i na plaži - učiniti još ljepšim. Nezaboravno ljeto traži nezaboravne kreacije, a dobra suknja zna podići sve modne sheme u ovom dijelu godine.

Jednu savršenu, koja se uklapa i u sezonu i u mozaik trendova, pronašli smo na policama Zare, i to u odjeljku rezerviranom za one fine ljetne materijale. Ako bar površno pratite mode, sigurno već znate da su laneni komadi jako traženi i nošeni u ovoj sezoni, a lanena suknja predstavlja izbor s kojim ne možete pogriješiti.

Ova lanena pelerina-suknja bit će odličan izbor u kombinaciji s vašim jednostavnim bijelim topom i omiljenim parom sandala. Riječ je o midi suknji visokog struka s kontrastnim remenom i donjim dijelom A-kroja, u nepogrešivoj bež boji, koja je u Zari dostupna po cijeni od 299,90 kuna.

Zara

Zara

Biste li je i vi nosili?


VIŠE O TEMAMAsuknjemidi suknjesuknje visokog strukaZaralanene suknje
Povezano