Zara TRF za listopad 2013: Pogledajte lookbook!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.10.2013.

106

Zara TRF u listopadu je u znaku klasičnih crnih i plavih kaputa, toplog pletiva, ali i nježnijih komada ukrašenih ženstvenom čipkom

Zara je spremna za listopad, an svoje dobitne kombinacije otkriva nam novim TRF lookbookom, rezerviranim za one malo opuštenije i mladenačkije kombinacije. Paleta boja očekivano je u znaku onih tamnijih, prvenstveno neprikosnovene crne i tamnoplave. Tek tu i tamo sramežljivo 'proviruju' svjetlije varijante plave i siva, uz podršku šljokičastih elemenata.

Grijat će nas toplo pletivo i klasični kaputi, dok balans sa ovom grubljom stranom donose finiji materijali. Prije svega romantična i ženstvena čipka koja krasi dvobojne haljine, maksi suknje i topove. Ni ova priča nije mogla proći bez apsolutne zvijezde jeseni - kožne jakne, a dašak avangarde donose nam zanimljive ravne cipele i atipične gležnjače (mali predah od modela u bajkerskom stilu!). Listopadsku priču zaokružuju ležerni kombinezoni te jednostavne i tople duge haljine. 15-ak lookova koji mogu poslužiti kao dobra inspiracija za jesen pogledajte u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAZarapletivokaputiZara TRFmaksi suknjepletene haljinekošuljekombinezoniduge haljinedžemperi
Povezano